hvordan man vælger en bil for kort bilister

hvordan man vælger en bil for kort bilister

Hvis du mangler ligesom mig ( jeg kommer i lige under 5ƈ " ) , så ved du , at mange varer og tjenester i samfundet ikke er designet til at rumme små mennesker . Biler er normalt ikke udformet med kort statured voksne i tankerne , og alligevel , vælge en bil , der passer dig, er afgørende for din komfort og sikkerhed ! Heldigvis er der nogle funktioner, som du kan kigge efter , der vil gøre din køreoplevelse mere behagelig og sikker . Tag denne liste med dig , når du går bil- shopping og grill sælgeren om tilgængeligheden af disse funktioner .
1 .
SEAT . Den mest indlysende funktion, der er tilgængelig i mange biler er førersiden højdejusterbare sæde . Men , bare at have denne funktion garanterer ikke , at en kortere person vil være behageligt ved rattet , fordi sædehøjde varierer enormt på tværs af forskellige modeller . Den højdejustering mekanisme kan være manuel , hvilket betyder at du indstille sædet ved at pumpe et håndtag , eller det kan være automatisk ; nogle biler har endda en funktion, der vil huske din højde indstilling , så du kan dele bilen med en anden chauffør og altid vende tilbage til din foretrukne placering.
2 .
rat. Mange rat kan justeres på biler i dag så godt. Igen , skal du kontrollere , at rattet justeres til en højde , der passer dig . Også en mindre fælles træk er teleskopfunktion ratstammen . Denne indstilling tillader dig at bringe rattet mod dig . Dette er især vigtigt, hvis du også har tilføjet højde til din plads .
3 .
pedaler. Mange bilister ikke ved, at nogle biler har justerbare acceleration og bremsepedal . Forestil dig, hvor rart det ville være, hvis pedalerne blev yderligere frem , så man kunne sidde tilbage væk fra rattet . Denne funktion er ofte tilgængelige på luksus modeller , men kan være tilgængelige mere bredt i fremtiden .
4 .
PARKERING ASSISTANCE . Hvis du er den gennemsnitlige højde eller højere , vil du ikke nødvendigvis forstå, hvorfor en førerspejle parkering kamera eller lyd parkering bistand vil være særlig nyttigt for korte chauffører . Årsagen er , fordi kortere folk ikke se så godt ud i siden og bag bilruder og ofte ikke kan se grænserne for bilen . Teknologi , der advarer føreren , når et objekt er i nærheden , eller som hjælper med at parallel-parkere bilen , trin i, og giver den ekstra bistand .
5 .
sikkerhedssele. Hvis du nogensinde har redet i en bil med en højdejusterbar sikkerhedssele, du forstår , at det er et uundværligt element for folk i alle størrelser . I denne nye innovation , kan den plads, hvor sikkerhedsselen kommer ud over din skulder faktisk glide op eller ned , således at remmen krydser din krop på den mest behagelige og sikreste vinkel . Dette er nyttigt for børn og større voksne også.
6 .
HEAD REST . En højdejusterbar hovedstøtte kan ikke være noget , du meddelelse om en test-drev , og måske du ikke bruger dit hoved hvile , selv når du kører . Men mange mennesker ikke klar over hovedet resten er faktisk en sikkerhedsforanstaltning , fordi det vugger dit hoved og nakke i tilfælde af en kollision . Derfor er det afgørende, at hovedet resten vil blive placeret på rette sted i forhold til hver passager . Den justerbare hovedstøtte er standard på de fleste nye modeller , men er fraværende i visse ældre biler og nogle mere grundlæggende modeller .
7 .
armlæn. Måske en arm resten var ikke den første ting , der dukkede ind i dit hoved , når tænker på kort -venlige autofunktioner . Men overvej , hvordan din højre arm bliver træt på lange drev . Hvis midterkonsollen /armlæn er for lav ( eller ingen ) kan dette være et ubehag , du måske ikke har overvejet . Spørg om at tilføje en konsol og afprøve højden , når du går til en test-kørsel .

gode råd og advarsler


 • Husk at tjekke den korte -venlige funktioner i Deres udlejningsbiler . Du ønsker ikke at sidde fast på en lang weekend eller forretningsrejse med en bil , der er ubehagelig eller farlig enten !
 • Nogle funktioner , der er nævnt her, er ikke standard , men kan blive tilføjet som en valgmulighed . Må ikke antage, at hvis ikke funktionen ikke eksisterer , at det ikke kan føjes ( mod et ekstra gebyr , naturligvis ) .
 • Husk, at en sikker afstand fra et rat med førerens airbag er 10-12 inches . Mange kortere mennesker sidder for tæt på rattet for at nå pedalerne . Hvis du skal sidde tættere end 10 " bede en mekaniker til at deaktivere airbaggen , da den vil sandsynligvis gøre mere skade end gavn i en ulykke . Eller endnu bedre , få en bil , hvor du kan mageligt læne dig tilbage og også sikkert installere airbag hvis det er nødvendigt .
 • Glem ikke om den generelle " fit " af bilen i form af vinduet placering , lethed for at komme ind og ud af bilen , og den generelle komfort . At være i stand til at se ordentligt ud af alle vinduer og har et sikkert skridt -out afstand er nogle ting kortere folk bør ikke overse .


 • Relaterede artikler


  hvordan man skal køre for at spare gas
  hvordan man kan trække med en Chevrolet Equinox
  hvordan man skal køre en roterende motor
  sne sikkerhed køretøj tjekliste
  hvordan man kan leje en bil med en begrænset licens
  hvordan man kan undslippe et synkende bil
  hvordan forskning en ny bil køb
  Hvordan får jeg en Missouri cdl kørekort brochure ?
  sikker kørsel procedurer
  hvordan man kan prøvekøre en brugt bil