fordele ved at eje en ny bil

fordele ved at eje en ny bil

Der er flere fordele ved at købe en helt ny bil i stedet for en brugt , som tilskynder glade købere til at træffe denne beslutning igen og igen . Du kan bestille bilen til din særlige specifikationer , bedre finansiering er ofte til rådighed for nye køretøjer , og du kan forvente meget lavere vedligeholdelsesomkostninger

Misforståelser

En ny bil er undertiden betragtes som en dårlig investering , fordi det afskrives så hurtigt . Men hvis du planlægger at holde køretøjet i mange år , kan afskrivninger ikke påvirke dig så meget . Kun når folk bilhandel hvert andet eller tredje år gør de tage et stort hit fra at købe en bil helt ny blot et par år før .

Især hvis du holder bilen i ti år eller mere , at købe en ny sund fornuft .

Overvejelser

Du kan bestille en ny bil helt til dine specifikationer , en kombination, der du kan have problemer med at finde på en brugt . Hvis du ønsker en bestemt farve og detaljering , sammen med fartpilot , elruder , soltag , og andre muligheder , kan du bestille en sammenslutning du gerne med en ny bil .

Med en ny bil , vil du også få de nyeste sikkerhedsfunktioner og et udvalg af de nyeste muligheder . Desuden vil bilen være i overensstemmelse med den seneste miljøstandarder .

Betydning

Hvis du skal finansiere , vil bedre muligheder være til rådighed for en ny bil . Længden af lånet er bestemt af alder af bilen , så en helt ny bil kan finansieres over fem år , og undertiden fabrikanter tilbyder meget lave rente lån eller slet ingen forrentede lån som et incitament . I modsætning hertil kun de fleste banker og finansieringsselskaber tilbyder en to -årig eller tre-årigt lån til en brugt bil , som kan foretage betalinger væsentligt højere selv for et køretøj med en væsentligt lavere købspris .

Funktion

En ny bil , bør ikke har brug for vedligeholdelse for de første to eller tre år ( bortset fra rutinemæssige olieskift ) . Nye køretøjer kan blive omfattet af omfattende treårig garanti eller endnu længere dem , der betaler for eventuelle problemer , der opstår .

også færre nedbrud betyder mindre besvær . En helt ny bil er langt mindre tilbøjelige til at have vandpumpe give ud , for eksempel , end en bil , der er flere år gammel .

Hvis du tager det for vedligeholdelse på en regelmæssig basis , bilen vil næsten altid holder meget længere end en brugt bil ville .

Effekter

vide du har været den eneste ejer af bilen er en vigtig fordel at købe et nyt køretøj . Du vil have ro i sindet, fordi bilens hele historien , og at det altid har været behandlet med kærlig pleje . Når du køber en brugt bil , du sjældent har nogen idé om hvor ofte den tidligere ejer havde skiftet olie , vedligeholdes væskestande eller vasket bilen .


Relaterede artikler


hvad er faren ved en stjålet nummerplade ?
Hvordan kan jeg få bedre gas kilometertal for min lastbil ?
hvordan man kan købe en Suzuki
Hvor kan jeg gå til veje min bil ?
hvordan man skal køre en pind -shift lastbil
hvordan du installerer lastbil snekæder og kabler
auto sikkerhed checkliste
hvordan man kan forhandle med en bilforhandler
hvordan man skal køre en bil med Aspergers syndrom
hvordan du bruger din mund til at få bedre kilometertal end fartpilot