hvordan den Kelley blå bog arbejde ?

hvordan den Kelley blå bog arbejde ?

Website funktioner

Den Kelley Blue Book hjemmeside er en informativ lager for alle ønsker at købe en brugt bil eller ny bil , og for dem der ønsker at vide værdien af deres biler . Webstedet indeholder værdier for handel-in, detail -og privat salg . Ved at indtaste bilens mærke, model , årgang , kilometerstand , stand og postnummer for , hvor bilen befinder sig , kan du finde ud af værdien af køretøjet . Dette er praktisk for forbrugerne, fordi de har en idé om , hvad banken vil være villig til at låne , de kender værdien af køretøjet , før shopping og de kender værdien af deres eget køretøj , hvis der handles i.
Kelley Blue Book også anmeldelser af populære biler og bil-Købsguide . Det har links til rubrikannoncer og Carfax køretøj historie rapporter , der giver dig den komplette historie af en bil ved at indtaste VIN-nummer .

Sådan bruges Kelley Blue Book

Hvis du er på udkig efter information om en ny bil Blot søgning efter kategori eller gøre . Indtast dit postnummer og vælg den model . Oplysningerne vil omfatte en oversigt , prissætning , fotos , anmeldelser og selv , hvor du kan købe bilen .
Hvis du er på jagt efter en brugt bil , skal du vælge år , mærke og model . Beslut dig for om du ønsker en handel-i pris , privat salg pris eller detailpris . Afkrydse listen over udstyr information , størrelsen på motoren , uanset om det er en standard eller automatisk og kilometertal . Priserne vil blive vist for fremragende , god og fair stand køretøjer . Hvis du ikke er sikker på, hvad gør du ønsker at købe , kan du vælge op til fire biler og sammenligne dem .
Kelley Blue Book har også sin egen anmeldelser og JD Power ratings , så beslutter lettere .


Relaterede artikler


hvordan man kan låse en bil , når nøglerne er inde
hvordan man skal køre sikkert gennem en udskridning
Rhode Island førerbevis regler
hvordan man vælger den rigtige bil til dig
hvordan man kan ændre en adresse på en bilens registreringsattest
hvordan man kan pumpe bremsepedalen
hvordan man kan justere & låse bilen nuancer
hvordan man kan købe en saab
hvordan man kan klare et ansvar gebyr
hvordan man kan sende en bil fra usa til Cartagena