hvordan en bil lease arbejde ?

hvordan en bil lease arbejde ?

Vælg dit køretøj og Bliv forhåndsgodkendt

opnå finansiering til det køretøj , du drømmer om kan opnås ved at få forhåndsgodkendt til en leasingkontrakt gennem en bank eller på forhandleraftalen . Vælge at lease en bil giver en chauffør til at leje køretøjet og betaler månedlige betalinger, indtil leasingperiodens udløb . Mange gange kontanter skyldes på det indledende underskrivelsen af lejekontrakten , og så køretøjet er overdraget til leasingtager med kilometertal krav og den relevante vedligeholdelse pakker . Da leasede køretøjer ikke ejes direkte af lejeren , vil producenten typisk betaler for olieskift og krævede vedligeholdelse for længden af lejemålet .

Overblik over Leasing Process

En kredit check er første kører , og derefter kredit værdighed er fastsat for leasingtager . Jo højere kredit score , desto lavere månedlige leasingydelse . Hvis en forudbetaling er påkrævet, vil det være på grund ved lejemålet underskrivelsen sammen med alle skatter og afgifter , lokale afgifter og nummerplader . Bevis for uden skyld forsikring vil også være nødvendigt ved leasing underskrivelsen . Leasingaftalen er en juridisk bindende kontrakt , og undladelse af at følge den aftale vil resultere i opsigelse af lejekontrakten med resten stadig skylder , tilbagetagelse af køretøjet eller tilsat bøder og skyldige omkostninger ved leasing udløbet og køretøj turn- in dato.

Køretøj Pleje og indbetalinger

Mens driver en leaset bil , skal man være opmærksom på alle tidspunkter , når det kommer til det indre af bilen . Almindelig slitage er acceptabel som falmede sæder eller lidt slidt dørhåndtag , men river , tårer og pletter betegnes som erstatning , og forpagteren skal forventes at betale for tabet . Bilen udvendige burde have minimal ridser , buler og krop skader . Det antal kilometer skal være på eller under den anbefalede kilometertal , der tilbydes på leasingaftalen. Hvis det antal kilometer går over grænsen , vil lejeren blive forpligtet til at betale hvad der overstiger . Gør regelmæssige betalinger fra den forfaldsdato er vigtigt at holde sig inden for kravene af leasingaftalen . Rutinemæssig vedligeholdelse skal også anvendes i hele lejemålets løbetid . Lejemålet turn- in processen er en noncomplex en , så længe køretøjet er blevet passet ordentligt .


Relaterede artikler


hvordan man kan tjekke en brugt bil , før du køber det
hvordan er forruden glas lavet ?
hvordan man kan holde fra at få flået på en brugt bil
motorvej tegn farver
hvordan man får en aftale om en bil om vinteren
texas barnefastholdelsesanordninger love for lastbil campister
hvordan man kan låse rattet i en ’92 Ford Aerostar
hvordan du fjerner en nøgle fra tændingen i en g6
bilkørsel tips & tricks
CDL krav i Nebraska