hvordan en bil lease sammenligne med en enkelt betaling ?

hvordan en bil lease sammenligne med en enkelt betaling ?

Hvordan virker en bil Lease Sammenlign med et fælles betalingsområde ?

Som en potentiel bilkøber , kan du tror at vælge mærke og model bil er din største dilemma . Men selv efter at du har indsnævret det ned , er du stadig tilbage med afgørelsen om din månedlige betaling muligheder . Træffer beslutning om at lease eller finansiere Deres køretøj er en stor beslutning for de fleste. Selv om både finansiering og leasing har deres fordele , er hver bedst egnet til en anden type køber .

Sådan Købe Works

Når du finansiere en bil , er du låne penge til at købe bilen , og i mellemtiden bliver du sin retmæssige ejer . Hele købesummen omfatter prisen af køretøjet samt gældende skatter og tag gebyrer . Dette minus en udbetaling, er den samlede mængde af penge, du vil låne . Den virksomhed, du køber fra da kontrollerer din kredit historie for at bestemme en passende rentesats for dit lån . Afhængigt af dit kredit score , kan en udbetaling eller kan ikke være påkrævet. Når din rente er fastsat , kan du vælge en længde af tid til at betale lånet tilbage med renter. Typisk lån længder vifte lige fra 24 til 72 måneder . Det samlede beløb med tillæg af renter divideres derefter med det antal måneder , du vælger at oprette din månedlige betaling . Du kan derefter underskrive en kontrakt , der accepterer vilkårene for lånet og din første betaling kommer på grund den følgende måned. Som tiden går , hvis du beslutter, at du ikke længere ønsker dit køretøj er du ansvarlig for at sælge det eller handel det i. Nogle gange , det skyldige beløb er langt større end den faktiske værdi af bilen på grund af den hurtige afskrivning .

Sådan en leasingkontrakt Works

Hvis du vælger i stedet at lease din bil , er du ansvarlig for kun en del af bilens pris . Fordi forhandleraftalen bevarer ejendomsretten , er du ikke ansvarlig for hele prisen . I stedet forhandler bestemmer afskrivningssats af køretøjet og deler det med den tid, du vil være leasing køretøjet ( typisk to til tre år ) . For eksempel, hvis du lease en $ 25. 000 bil i to år , vil forhandleraftalen beslutte , hvad bilens værdi blive i to år --- i denne sag , lad os sige forhandleren anslår sin værdi på $ 15. 000. Da du kun ansvarlig for afskrivninger beløb , som betyder at du kun betale $ 10. 000 ( $ 25,000-$ 10. 000) i løbet af din lejeperiode . Ud over dette beløb , vil dealeren også tilføje en "pengene faktor " gebyr for at din betaling ( dybest set , et andet navn for renter ) . Nogle stater kan også kræve omsætningsafgift , der skal tilføjes . Efter at have tilføjet det hele sammen , er det samlede beløb divideret med leasingperioden , bestemme din månedlige betaling .

Fordele og ulemper

I de fleste tilfælde , den månedlige betaling for leasing af en bil er meget mindre end den månedlige betaling, du får , hvis du køber den . Så hvorfor skulle du vælge at købe ? En af grundene er ejerskabet-når du køber bil , du beslutter dig for hvad du skal gøre med det og kan køre det så ofte som du ønsker . Når du leaser en bil , men er det kun tilladt et bestemt antal miles pr år (normalt omkring 12. 000) , og hvis du går over dette beløb , du betaler et gebyr , når din lejekontrakt udløber . Hertil kommer , præciseres det, forhandleren , hvor meget slid -og tåre er tilladt i løbet af din lejekontrakt . Hvis bilen er beskadiget , mens du er leasing det , du er ansvarlig for omkostningerne. Endelig , når din lejekontrakt udløber , skal du enten give bilen tilbage til sin ejer eller købe den.

Skal jeg købe eller leje ?

Generelt Beslutningen om at købe eller lease din bil er en , der virkelig afhænger af dine specifikke behov og ønsker . Hvis du ikke kører ofte , ligesom tanken om at lave månedlige betalinger og gerne altid have en ny bil , leasing er sandsynligvis den bedste rute for dig . Men hvis du kører mere end gennemsnittet og ønsker at opbygge egenkapitalen i køretøjet , købe det kan være en bedre løsning .


Relaterede artikler


hvordan man får det bedste tilbud på en brugt bil
dot ’s kofanger regler
hvordan man forebygger at blive nægtet en bil garantikrav
hvordan man kan afgøre en udvidet garanti er værd
hvordan man slår tågelygter for 1995 grand am
hvordan man skal køre en tysk gearstang
barometertryk & effekter på brændstofforbruget
hvordan man kan spinde dæk
staten Michigan autostolen lov
hvordan man kan undgå at købe oversvømmelse beskadigede køretøjer