hvordan en klassisk bil auktion arbejde ?

hvordan en klassisk bil auktion arbejde ?

Classic bilauktioner normalt er konfigureret , så der er en bil show på samme tid . Dette giver folk mulighed for at se på alle de biler , plus se trofæ-vindende biler . Det giver dem også mulighed for at besøge med ejeren af bilen og stille relevante spørgsmål om historien i det klassiske bil .

Classic bilauktioner er sat op, så de kører over et kursus i en weekend . Undertiden vare længere afhængig af sted og årstid. Når bilen showet er afsluttet , vil bilerne gå igennem auktionen . Sommetider biler er bare linet op , og auktionarius vil læse ud tildelt til bilen , år , mærke, model og en bagsidetekst om bilen . Det er op til køberen at huske, hvilken bil blev tildelt, hvilket nummer, hvis han er interesseret i at købe den pågældende car. Other auktioner har en auktionshus , og ejerne drevet eller skubbe biler gennem et sæt af døre . Derefter venter , mens bilen foran dem er bortauktioneret . Auktionarius vil snakke om bilen en smule , se efter bydende , så vil snakke om bilen igen i et forsøg på at køre op tilbud . Han har en hel del oplysninger om bilen , og kan bruge det på viljen til at drive prisen på bilen op . Når den bil er færdig , er det drevet ud og den næste bil tager place. If en bil er købt, de køber som regel skal have en attesteret bankcheck eller kontanter . Han betaler auktionshus , som derefter betaler køberen . Auktionshuset holder sine gebyrer ud af provenuet ved salget .

Bud er normalt offentligt udbud , hvor auktionarius starter med en pris , så tager bud . Folk til at byde mod hinanden . Hvis de vil have bilen slemt nok , og har de midler , vil de holde ud i deres bud .

Det klassiske biler kan eller ikke kan have en mindstepris på dem , men de fleste gør . En reserve er den mindste mængde penge en køber vil acceptere gennem auktionen . Budene begynder under reserven , og det vil fortsætte, indtil der er ingen liebhavere . Hvis den sidste budgiveren opfylder eller overstiger reserven , han vinder auktionen . Hvis han ikke opfylder reserven , er bilen ikke sælges , men køberen har en chance for at nå til enighed til mindst mindstepris. Han er ikke forpligtet til at opfylde de mindsteprisen , men han vil ikke gå hjem med , at bilen , hvis han ikke kan opfylde reservekravet price. If du planlægger at købe en klassisk bil gennem en auktion , skal du sørge for at besøge før auktionen dato ser bilen over . Mødes med ejeren , hvis du har spørgsmål om bilen eller dens historie . Du kan endda få så heldig at få ejeren til at give dig en prøvetur .


Relaterede artikler


backup kamera ledningsføring instruktioner
new york dot recordkeeping regler for transmissionskapacitet chauffører
bil ulykker & døsighed
Regeringen auto sikkerhed
sikkerhedshjelm regler
hvordan man kan finde ud af, om min Pennsylvania licens suspenderes
forholdet mellem hastighed og bremselængde
hvordan man kan købe en nedrivning derby bil
hvorfor er glas, der anvendes til bilruder ?
hvordan man kan lykkes at forhandle en brugt bil køb