hvordan en militær overskud køretøj få frigivet ?

hvordan en militær overskud køretøj få frigivet ?

afmilitarisering

Hver militært køretøj , der vil blive solgt , bortauktioneres , eller doneret skal afmilitariseres før det kan overdrages til en civil . Selve processen er bestemt af den type køretøj . Generelt skal alle våben og kommunikationssystemer fjernes fra køretøjet . I den situation af køretøjer som en tank , der doneret til skærmen, er køretøjet skal være immobiliseret . I nogle tilfælde køretøjet er fyldt med beton . En demilitarisering kode er tildelt til hver post , der har været igennem processen .

udfordringer

Specialister bekræfte rigtigheden af afmilitarisering koder på alle poster , herunder køretøjer . Hvis koden er forkerte, kan de udfordre den . Der er en automatiseret system til den udfordring processen . Når en kode er udfordret , er det gennemgået af afmilitarisering Coding Management Office . Den DCMO vil afgøre, om koden er korrekt , derefter filen eventuelle ændringer.
Nogle biler , som Humvees , er aldrig demilitariserede til salg til civile . De har været anset for uegnet til kørsel af Department of Transportation . De er repareret , indtil de er ikke længere brugbart , derefter destrueres .

End -Use certifikat

Varer , der er tildelt en vis afmilitarisering koden skal have en slutbrug certifikat , før de kan frigives . En slutbrug certifikat kaldes også DLA Form 1822 . Ved indgivelsen form , folk undertegne den skal fremlægge en kopi af deres kørekort og bevis for amerikansk statsborgerskab hvis det er relevant . Indkøb kan også være nødvendigt at indgive en hensigtserklæring , før køretøjet er frigivet .


Relaterede artikler


vejhjælp tips
hvordan man kan forhandle med en bilforhandler
grunde til bilvrag
2006 Nissan Pathfinder trækkende tips
hvordan man skal køre en manuel op ad bakke
hvordan man kan spare brændstof uden at miste hestekræfter
hvordan man kan købe en bil uden for enhver pris forhandling
hvordan man kan kontrollere status for kørekort fornyelse i Californien
hvordan man kan bestille din praktiske køreprøve online
hvordan man kan udføre de konkrete volumetriske testmetode