hvordan en rv batteri adskiller sig fra et bilbatteri ?

hvordan en rv batteri adskiller sig fra et bilbatteri ?

Biler og RV 's behov for forskellige typer af Power

Den typiske bilens batteri er designet til at levere en stor mængde energi til en meget kort tid-ca. 5 sekunder , eller den tid det tager at starte en motor . Denne brast bruger kun en lille mængde af kapaciteten , som hurtigt fyldes med generatoren . Dog autocampere har forskellige typer af magt behov . En af de mest almindelige typer af RV batterier er " deep cycle " batteri , der er designet til at give en lille mængde energi til en lang tid . Det tilbehør , der er en del af RV erfaringer trække strøm fra en deep cycle batteri og vil hurtigt dræne et bilbatteri .

Forskellige Byggeri

Deep cycle batterier til autocampere og andre applikationer er bygget med tykkere plader og en tættere aktiv materiale . Glasfibermåtte og kuvert separatorer styrke den aktive materiale til at forhindre afskedigelser og andre skader . Men , bilbatterier har aktivt materiale , der er meget porøs , og tynde plader , således at energien kan leveres hurtigt til maksimeret magt ved start .

Forskellige Opladning

Bil batterierne oplades ved driften af motoren . Generatoren tager motorens arbejde og omdanner den til genopfyldes elektriske strøm til batteriet . Hvis generatoren går ud , dog vil det hurtigt dræne batteriet i stedet for at genopfylde den . Deep cycle batterier til autocampere skal oplades med jævne mellemrum. Før du oplade det , men , tjek af elektrolyt niveau og tilføje drikkevand eller destilleret vand, hvis det er nødvendigt. Brug en 10 til 25 amp oplader og følg anvisningerne . Oplade batteriet inden for 24 timer hver brug , så det ikke fryser , men ikke overpris det , som kan korrodere nettet og reducere batteriets levetid .


Relaterede artikler


hvordan man købe en Cadillac
hvordan man skal køre en standard glat
hvordan man kan undgå gadeoptøjer
hvordan man kan flytte en 98 Chevrolet Camaro Z28
1998 m3 specs
hvordan man skal køre en 4wd jeep
Hvordan kan jeg trække en rejse trailer ?
defensiv kørsel spil
sne sikkerhed køretøj tjekliste
SUV vs minibus sikkerhed