hvordan gør Carfax arbejde ?

hvordan gør Carfax arbejde ?

Hvad er Carfax

Carfax udarbejder oplysningerne på køretøjer , der er blevet produceret siden 1981 . En potentiel køber kan bruge disse oplysninger til at hjælpe beslutte om de vil købe en bestemt brugt bil .

Carfax indsamler disse oplysninger fra brand og politiet , udlejningsbureauer , auto auktioner , kollision reparationsværksteder og DMV 's fra hver stat i USA og hver provins i Canada . Sælgere kan også bruge Carfax til at demonstrere deres bils historie .

Hvad betyder Carfax Offer ?

Mange variabler udgør en bils historie . Ikke alle Carfax rapporter vil indeholde alle de variabler i hver bilens historie . Rapporterne er baseret på en bils 17- cifrede køretøjets identifikationsnummer . Carfax Rapporterne indeholder nogle af eller alle følgende oplysninger om en bestemt bil :

-statslige Emission Inspektion Historie
-Kilometertæller Oplæsning
-Alle Historie oversvømmelsesskader
-Samlede antal ejere
-titel Information
-Uanset om køretøjet har været anvendt som en udlejningsbil eller på anden tjeneste
-Om køretøjet var nogensinde overvejet et samlet tab
-Alle service poster, der kan opnås
uheld rapporter om køretøjet har været

Begrænsninger af en Carfax rapport

En Carfax rapport er designet til at være et værktøj til de forbrugere, der ønsker så meget information som muligt , når de køber en Brugt bil . Det er imidlertid ikke det eneste du skal bruge til at gøre din endelige beslutning om en bestemt brugt bil .

Du bør dog stadig tage bilen til en udvidet testkørsel . Det er også en god ide for dig at tage køretøjet til en betroet mekaniker for at få køretøjet korrekt tjekket ud . En Carfax rapport kan ikke indeholde alle de vigtige oplysninger om en bils tilstand og historie .

En Carfax rapport er ikke gratis . Du kan besøge webstedet for at kigge over gratis prøver af de faktiske Carfax rapporter , men at få en rapport på din egen bil, du bliver nødt til at købe Carfax rapporten . Når det kommer til at købe en brugt bil , kan det være pengene værd brugt på en Carfax rapport for at sikre, at du får hvad du betaler for i din brugte bil .


Relaterede artikler


hvordan man kan købe en ny bil online
hvordan man vælger en bil for taktisk kørsel
hvordan man forebygger bil smog
hvordan man kan overføre en titel til et køretøj
vinterdæk regler i Connecticut
auto kontrolkrav
texas barnefastholdelsesanordninger love for lastbil campister
hvad der gør en bil stall i varmt vejr ?
hvordan man kan låse en Honda sikkerhedssele
hvordan man vælger en motorcykel til at købe