hvordan handel i din benzinslugende SUV til en lav - mpg bil

hvordan handel i din benzinslugende SUV til en lav - mpg bil

Nu kan være det bedste tidspunkt at handle i , at lav-MPG SUV , bil , eller lastbil til en mere effektiv bil ! Du vil blive takke dig selv, når gaspriserne er eksploderet tilbage op til $ 4,00 + en gallon . Brug disse tips til at vælge den rigtige lånebil
1
Nu er det tid . . Da amerikanerne skærer budgetter , handel med den pågældende dyttende , benzinslugende , SUV , bil , eller lastbil er på alles sind . Med gas priserne på et midlertidigt lavpunkt , er forbrugerne begyndt at købe SUV'er igen og værdi for handel-ins er på vej op . Amerikanere , som forbrugerne har kort opmærksomhed spænder-når gaspriserne gå ned folk vil køre mere og bruge mere . Du kan bruge dette som en mulighed for at handle i denne bæst for en mere konservativ MPG bil .
2 .
Slå dine SUV 's værdi for gratis på Kelly Bluebook . Udskrive resultater og tage dem med dig til forhandleren . Det er rigtigt-forhandler . Du vil stå en bedre chance for at sælge til forhandleren , end en privat køber i dagens marked , fordi denne forhandler har mere tilgængelige midler og flere potentielle købere til at tilbyde dig køretøj . Du vil ikke få så meget som som sælger til en privat fest , men besværet vil være det værd i dagens økonomi . Desuden , hvis du har brug for finansiering fra forhandleren , en handel -in giver dig en bedre chance for at modtage denne støtte , og på en bedre pris . Få din bil renset inde og ude , før der forhandleren vurdere det , og give dem en kopi af den Kelly Bluebook værdi, du udskrevet .
3 .
Holde sig væk fra elbiler og hybrider ! Der er en stærk drage til hybridbiler lige nu . Men , vidste du , at køre en effektiv traditionel benzin bil vil koste dig mindre med det samme , og i løbet af de næste 10 år end en hybrid ? Selv med de benzin besparelser multipliceret i ! Hybrider få kun 10-15 MPG mere end deres effektive benzin modparter er solgt for $ 10-15 tusinde dollars mere . Det vil tage mange år at spare nok gas til at betale for end ekstra halv snes store . Derudover elektriske og hybrider kræver dyrere vedligeholdelse end traditionelle biler .
4 .
Må ikke købe en helt ny bil . Kig op Consumer Reports eller andre vurderinger og vælg en høj MPG , pålidelige " top pick " bil . Brand nye biler koste eksponentielt mere at købe end den samme bil , selv en år nede ad vejen . Hvis det er muligt , få en certificeret brugt bil hos forhandleren , der kommer med en overdrages garanti . Købe en bil " som er " er aldrig en god idé , så vær på vagt over for tilbud , der virker for godt til at være sandt .
5 .
Køb en manuel transmission bil ! Biler med en manuel gearkasse kan få mere end 1-5 eller mere MPG bedre brændstoføkonomi end deres automatiske modparter . Nu ville være et godt tidspunkt at lære at køre en, hvis du ikke kender ! Hertil kommer , forlader den automatiske transmission mekanik resulterer i, at bilen er lettere og tilføjer til MPG besparelser .


Relaterede artikler


Hvordan kan jeg spare gas ved at køre klimaanlæg i en bil ?
Hvilke redskaber har jeg brug for defogging vinduer ?
hvordan man bruger Carfax
Sådan kører en bil auktion
Hvordan konverterer jeg et navn for en nummerplade ?
hvordan man kan flytte , når racing
hvordan man kan parkere vinduesviskere
hvordan forskning en brugt bil
hvordan man finder en sjov og funktionel minibus
hvordan man opbygger en vej racerbil