hvordan man kan finde lokale bil tilbud

hvordan man kan finde lokale bil tilbud

Du kan finde lokale bil tilbud , der ikke er opført i avisen eller online . Disse tilbud rækker lige fra små biler og hybrider til SUV'er og videre frem. Læs nedenfor for at lære at finde lokale bil tilbud
1 .
første fastsætte det maksimale beløb , du har råd til en bil . Dette vil bidrage til at målrette din indsats på at finde bil tilbud, der arbejder inden for dit budget . Når du mener, at dette maksimale beløb, du bør faktor i de årlige udgifter til brændstof , i det mindste minimum ansvarsforsikring , og estimerede vedligeholdelsesomkostninger for den type køretøj, du overvejer .
2 .
Når du har bestemt den maksimale beløb , du har råd , skal du kontakte alle kreditforeninger i dit område og bede om en bil tilbagetagelse eller en liste af biler fra deres fornyet afdeling . Denne liste indeholder som regel biler , der er blevet overtaget af Credit Union . Da den Credit Union ikke er i bilen forhandleraftalen virksomhed, kan prisen på køretøjet være lavere end en tilsvarende bil i dit område , der er solgt af en forhandler . Kreditforeninger også en tendens til at tilbyde lavere forrentede lån end andre långivere . Når du har denne liste , skal du markere alle biler , der opfylder dit budget og stil .
3 .
Dernæst kontakte alle de lokale udlejningsbil agenturer . Her er en anden virksomhed , som ikke er i bilen forhandleraftalen virksomhed og er derfor i stand til at tilbyde bil tilbud . Disse biler er normalt godt vedligeholdt. Når du har denne liste , skal du markere alle biler , der opfylder dit budget og stil .
4 .
Endelig tager dine to lister og oprette en tredje liste , som kun omfatter de biler, du har valgt fra hver Listen , der opfylder dit budget og stil . Ansøge om et lån gennem din egen private långiver, Credit Union , eller det udlejningsbil agenturets finansieringsselskab . Vælg bilen og bedste finansiering aftale, som falder inden for dit budget .

gode råd og advarsler


 • Har en uafhængig mekaniker tjek bilen , før du foretager en endelig beslutning om at køber , da de fleste af disse biler sælges uden en garanti .
 • Nogle stater kræver mere forsikringsdækning for biler , der har en åben lån er knyttet til dem . Huske dette, når du vurderer din bil budget .
 • at få et lån fra en credit union , skal du være medlem af Credit Union . Mange har minimumskrav til at deltage .


 • Relaterede artikler


  har en betjent har til sikkerhedssele dig , når du er i en politi bil ?
  podekviste sikkerhed
  motorkøretøj kørsel love & regler
  hvordan man Power Shift en Mustang
  Illinois State lov om autostole
  skolebus sikkerhedsprogrammer
  hvordan man skal køre i Indonesien
  drikker & kørsel love i Wisconsin
  hvordan man kan læse dækslid
  forsigtighed og advarselsskilte til vejene