hvordan man kan forhandle købe en brugt bil

hvordan man kan forhandle købe en brugt bil

Købe en helt ny bil udgør en forhandleraftale er ikke meget svært at gøre overhovedet, men hvad med at købe en brugt bil , der måske eller måske ikke har problemer? Denne artikel vil hjælpe dig med at
1 .
Vær beredt! Finde ud af hvad slags bil, du gerne . Gøre din forskning , få online og tjek anmeldelse af den bil du er ude efter . Tjek de gennemsnitlige priser og se, hvad slags værdi denne bil besidder. Er det den bil, du virkelig ønsker ? Er en brugt forhandler pris, for $ 2. 000 mere end den anvendte forhandler , der er 2 timer væk ? Find ud af , om der er nogen producent fejl eller tilbagekaldelser , og hvad de mest almindelige problemer er med den bil, du har dit øje på .
2 .
Walk in med tillid ! Bil sælgere er som ulve-de kan lugte frygten i dig . Du er nødt til at gå derinde , bevidste om de biler , du gerne vil se på , fast omkring din pris , og med et trick i ærmet . Når du er forberedt , kan du få , hvad du ønsker og køre ud med et smil .
3 .
Det trick i ærmet . . . Du se, at mærkaten pris på bilruden-du er klar over , at der ikke er den faktiske pris , right? Det kunne være højere , lavere , eller der kunne være meget små fine involveret udskrive. Hvis du har gjort din forskning , så ved du , hvor meget din valgte køretøj skal prissættes . Du bør også have det præcise beløb i lommen , så at sige . Hvis du går ind i en forhandler , aldrig nogensinde fortælle dem præcis , hvor meget du skal bruge . Hvis du har $ 25. 000 til forbrug, fortælle dem, at du absolut ikke villige til at gå over 18. 000 . Nu du ved, du bliver nødt til at bruge over det, og det gør bilen sælgere . De har lidt ekstra de ikke fortælle dig om , når de er overbevisende dig til at købe denne bil . Ting som :
-Finansiering
-Tabs
-Garantier
-månedlige betalinger
-Licensing
-Skatter
andre fine udskrive gebyrer , du ikke opdager først senere
4 .
Walk væk ! Der vil være et tidspunkt, hvor sælgeren fortæller dig , at han kan ikke gå lavere. Hans pris vil sandsynligvis blive mere end den pris, du fortalte ham at du kunne bruge . Hvis han synes firma , gå væk . Det er undervist til hver sælger , aldrig at lade kunden gå væk uden at købe . Du kommer imod denne hovedreglen , når du går væk . Hvilket betyder, at de kun har én mulighed , hvis de ikke vil have dig til at forlade , og det er at bringe prisen ned .
Dette vil være en hård emne . Hvis du har at gøre med en ældre , mere erfarne sælger , kan han ikke bekymrer sig om en tabt salg . Men hvis du har at gøre med en ny salgs- møgunge , så du kan have masser af held . De fleste af den del , du er ved at forhandle om har intet at gøre med prisen på bilen , men det har alt at gøre med hvor meget sælger gør . En veteran sælger kender nogen anden vil komme og købe bilen , mens en newbie ivrigt forsøger at beholde sit job og tjene masser af penge .
5 .
Det er meget vigtigt aldrig at lade den , at du har flere penge end du har fortalt dem. De tror , de vil stadig få dig i sidste ende , fordi der er masser af ting , de ikke behøver at fortælle dig om i detaljer , og de forsøger at stoppe dig fra at stille spørgsmål , før du logger på den stiplede linje . Når du er ved at forhandle om prisen på dette køretøj , skal du sørge for at fortælle dem, at du agter at betale for alt med dette beløb . Senere vil de forsøge at få dig til højere betalinger eller højere rente , så du betaler dobbelt så meget som du oprindeligt troede .
6 .
Få en Prebuyer 's Inspection ! Prebuyer 's inspektioner kan være en af dine stærkeste aktiver , når de forhandler . Den bil du kigger på kan have en heftig olielækage nedenunder, eller transseksuelle kunne være tegn på slitage .
Få en mekaniker til at møde dig ved forhandler, eller køre den til en butik i nærheden af den brugte bil forhandleraftalen du er shopping på . Har bilen fuldt kontrolleret . Hvis du vælger at prøvekøre bilen og køre den til en mekaniker , så har du et hemmeligt våben . Det er sandsynligt , at du nu vide mere om , at bilen end sælgeren gør . Hvis du vælger at få mekanikeren kommet til forhandleraftalen , er dette et godt taktik . Det gør sælger sved . De skal give din mekaniker til at inspicere ethvert køretøj , som du vælger-hvis de nægter dig , så du allerede ved, du ikke kommer til at handle der
Der er visse ting, som en mekaniker , eller . en meget erfaren inspektør , ved at kigge efter, at du måske ikke kender til. Sørg for at trække mekaniker til side og bede om deres sande mening af bilen . Er det brug for noget ? Er der nogen problemer ? Hvor lang tid før du bliver nødt til at sætte penge i denne bil ? Og stille andre spørgsmål af denne karakter . Selv om køretøjet er i fin form , kan mekanikeren kunne finde gode point for dig at forhandle . Slidte dæk , olielækager , håndtering og væske checks kan være stor forhandle værktøjer .


Relaterede artikler


hvordan man kan købe en tidligere betjent bil
sikkerhedshjelm regler
hvordan man får en aftale om en klassisk muskel bil
Arizona regler om tonet
hvordan man vælger en bil med de nyeste sikkerhedsfunktioner
hvordan du installerer bilsæder i en Sienna
Oregon pigdæk lov
hvordan man forebygger bil smog
hvordan man kan købe en bil uden for enhver pris forhandling
hvordan man kan købe en Subaru