hvordan man kan købe en brugt bil fra privat fest

hvordan man kan købe en brugt bil fra privat fest

Når du køber en brugt bil fra en privat part ( en person ) i modsætning til en forhandler , der er ting, du bør gøre for at beskytte dig selv . Det kan være en meget billigere , hvis du køber fra en person, fordi han bliver nødt til at sælge det til en billigere pris end en forhandler . Denne artikel fortæller om , hvordan du købe en brugt bil fra en individuel

Du skal bruge: .
computer
internetforbindelse.
telefon .
en god ven , der er ekspert i biler .


1 .
Når du beslutter dig for at købe en brugt bil fra en privat fest , skal du vide , hvor du kan finde en . www. craiglist. com er et fantastisk sted at kigge efter en brugt bil på en beliggenhed tæt på din bopæl . Du kan også købe brugt bil fra dine venner ( dem, der rent faktisk dine venner ) .
2 .
Når du ser en bil , der interesserer dig , straks ringe til sælgeren for at kontrollere oplysninger om køretøjet . Du bør spørge om året , mærke, model , kilometerstand , transmission ( uanset om det er en automatisk eller manuel ) , og tilstand af bilen . Når alt checks ud, bede om køretøjets VIN-nummer og oprette en aftale .
3 .
købe en brugt bil indebærer sund fornuft ! Hvis sælgeren insisterer på en aftale om natten , du ved noget ikke er rigtigt .
4 .
købe en brugt bil indebærer kontrol af bilens tidligere historie . Brug bilens VIN- nummer for at kontrollere historien om bilen på www. carfax. com . Carfax har bilens historie . Hvad vigtigere er, er en masse mennesker, der sælger bjærgning biler og forsøger at narre uskyldige købere til at betale store penge for det .
5 .
købe en brugt bil indebærer at kende dens værdi . Næste skridt er at gå online og tjekke detailprisen på den bil du ønsker at købe. Dette giver dig en tyr park af, hvad du ville forvente at betale for den brugte bil .
6 .
Nu har du en idé om , hvad køretøjet er værd , det gør det lettere for dig til at prutte . Vær på tidspunktet for aftalen og bringe nogen, du stoler på, at ved en masse om biler .
7 .
til tiden med udnævnelsen , hvis du virkelig ønsker at købe bilen .

8 .
købe en brugt bil omfatter det at tjekke bilen for problemer . Din ven, der kender til biler bør nøje kontrollere, alle dele af bilen . Han burde informere dig privat om, hvad han finder ud af om bilen , og om han anbefaler at købe det eller ej.
9 .
købe en brugt bil omfatter det at tjekke alt tilbehør i denne bil . Tjek alle de elektriske apparater i bilen , vinduer , låse , radio og alt , at bilen er udstyret med . Hvis noget ikke fungerer , vil du være i stand til at forhandle prisen .
10 .
købe en brugt bil indebærer en masse at forhandle . Prøv at prutte og købe det til den billigste pris sælger er villig til at tage . Prøv at gå 10 % under kelly blå bog 's foreslåede pris .


Relaterede artikler


hvad er en blød hale Harley ?
hvordan man laver en sikkerhedssele pude
skal jeg udskifte et dæksel eller en kofanger efter et sammenstød ?
har en betjent har til sikkerhedssele dig , når du er i en politi bil ?
Californien bugsering lov
hvordan man skal køre en bevægelse varevogn
hvordan man kan låse en bil dør , når tastaturet er låst i
hvad er en adaptiv lygten system ?
2002 Ford Escape sikkerhed
hvordan man kan købe en Hyundai