hvordan man kan købe en ny bil eller lastbil og redde tusindvis af dollars

hvordan man kan købe en ny bil eller lastbil og redde tusindvis af dollars

Dette er en simpel metode , som jeg garanterer vil spare dig flere tusinde dollars , når de køber en ny bil eller lastbil fra en forhandler . Jeg gemte flere tusinde dollars med denne metode . Min kones far lige sparet over 8. 000 $ ekstra på sin nye lastbil , efter at han troede, han allerede fundet den laveste pris , han kunne

Du skal bruge: .
Penge eller
. et lån på plads .


1 .
Forhandlere forberede studehandler priser med købere . De kender mange tricks og polere salget færdigheder til at sælge dig bilen eller lastbil til en høj pris hvis det er muligt . Trin et at gøre den bedst mulige aftale skal være klar til at gå , hvis du ikke kan gøre handlen du har brug for . Vær realistisk , men stå fast .
2 .
har pengene klar og på din bankkonto . Hvis du ikke betaler kontant , og kun få af os gør , gælder i din lokale bank eller kreditforening og vide, hvor meget du kan låne . Det hjælper at vide, hvilken bil du vil have , så du kan tale i reelle tal og vide , hvad du får brug for en udbetaling af dine egne penge . Start programmet og være så klar , som du kan, for at lukke handlen , når det er tid . Vær klar til at tage affære.
3 .
Beslut hvilken bil du ønsker. Pick mærke, model , farve hvis det er vigtigt for dig , og muligheder, du kan ikke leve uden . Komme så tæt som du kan hvad du vil. Linkene her og andre steder på internettet , er en god start til at gøre din forskning på modeller og funktioner . I min far svigerforældre , hvis han ønskede en række nye pick-up truck med slæb pakke , og var fint med nogen farve, men sort eller hvid .
4 .
Find 3 til 5 ( eller mere, hvis du har tid ) forhandlere i dit område , der bærer den bil, du er ude efter . Det vil være værd at køre en time i hver retning , hvis du har brug for at finde nye bilforhandlere , der bærer det, du ønsker . Være bekendt med , hvad bil skal normalt sælge for med de funktioner, du ønsker .
5 .
Gå til hver forhandler , og find en erfaren sælger . De vil sikkert finde dig hurtigt nok . Fortæl ham eller hende direkte , så de forstår , at du har kontanter eller lånet klar og ønsker denne model , i en af disse farver , med disse funktioner , eller så tæt på , at da de kan komme . Siger jeg vil købe denne bil , uanset på hvilket dag du planlægger , men at du vil give 3 eller 4 andre forhandlere et skud på din virksomhed . Sig hvem kan give mig den bedste pris, jeg vil købe bilen . Du vil ikke genforhandle så af de 5 forhandlere, den, der ringer til dig med det bedste tilbud vinder et salg . Sørg for, at de ved, de har kun ét skud , så giv dig den laveste pris, de kan , når de ringer , da du enten vil købe den bil eller gå til konkurrenten med den bedste pris . Hvis en anden forhandler $ 1. 000 lavere , vil du ikke kalde dem tilbage , vil du bare købe på det givne tidspunkt . Giv dem et kort med dine krav og dit telefonnummer , og få dem til at virke de bedste tilbud , de kan, og ringe til dig i en dag eller to . Få alle forhandlere til at ringe tilbage til dig , så gå se den med den bedste pris .
6 .
Gå til forhandleren med den bedste pris , og sørg bilen er, hvad du bedt om og lukke handlen . Lad ikke nogen dyre tilføjelser eller opkaldsafgifter . Hvis de er stræde frem derefter lukke handlen . Hvis ikke , har du flere andre gode tilbud at gå se i dag .
7 .
Du burde få en utrolig pris på denne måde . En forhandler kan have brug for at ramme en salgs mål pågældende måned. De kan have en bil i oversigten er de klar til at flytte hurtigt , og break-even på at frigøre deres penge til en mere populær model , eller ny forsendelse . Bare sørg for , at du er specifikke nok til at få den bil, du ønsker, og kender hver forhandler tilbyder tæt på den samme bil . Være fleksible , hvis de har en erstatning , der er så god en aftale giver det bedre mening . I min far svigerforældre tilfælde forhandleren havde en farve , der bare ikke sælger godt , og gik ned mere end $ 8. 000 for at få det ned af hans parti og geninvestere . Gør dit hjemmearbejde , før du begynder . Tak Good Luck .

gode råd og advarsler


 • Gør dit hjemmearbejde , før du giver dit tilbud til forhandlerne , og være så konkret som du kan, men vent et par variationer , ligesom flere farvevalg , så de kan matche dit behov for at deres beholdning .


 • Relaterede artikler


  Hvordan placerer jeg celle opkald mens cruising ?
  sikkerhedskrav til biler i tyskland
  hvordan man skal køre en manuel transmission køretøj
  hvordan man får en udlejningsbil efter en ulykke
  faktorer, der påvirker bremseafstand
  Hvor lang tid tager en DUI ophold på din rekord i Ohio ?
  farerne ved hjælp af en mobiltelefon under kørslen
  hvordan man kan købe en klassisk fiat
  hvordan man får en ny kørekort i Illinois
  parkeringsplads tips