hvordan man kan købe en ny bil

hvordan man kan købe en ny bil

Vi er alle nødt til at gøre det på et tidspunkt . Køb en ny bil , der er .
Nå efter at være i bilindustrien i cirka 10 år, og se " ins og outs : "Jeg kan give dig mange gode tips om hvordan man får den nye bil . Og i en anden artikel, jeg vil give dig nogle pre-ejede købe tips . Men for nu lad os holde os til den nye bil tips . Fra start nye køretøj søgning hele vejen til at få godkendt til at auto lån . Jeg vil gøre det bedste jeg kan i de mest enkle skridt

Du skal bruge: .
Tålmodighed .
En computer .
Evnen til at sige nej .


1 .
Det første skridt er ganske enkel , ikke købe en bil fra nogen , der ligner denne fyr . Og ikke haste ind i noget . Hvis du har 48 timer til at købe , kan du spare en hel del af $ $ $ , men ikke Ruch ud og købe den nye bil i dag . Følg trinene nedenfor, og jeg lover , at ikke blot vil du spare penge , men du vil have mindre stress at beskæftige sig med så godt.
2 .
First off , afgøre, hvilken type køretøj du ønsker at købe , fra størrelse til at gøre til model . Når du har den model i tankerne , du virkelig skal gå og prøvekøre bilen . MEN IKKE gå videre . Bare testkørsel . Du skal sikre, at du kender bilen , du ønsker , og er klar til at købe , og for at være klar til at købe den nye bil , skal du være sikker på det vil virke for dig . Når du har prøvekørt dine valg og er indstillet på en mærke og model , er det tid til at gøre dette arbejde !
3 .
Forudsat du har snævret det ind og har fundet en eller to nye biler , du kan lide det er tid til at komme online . Hvad du vil gøre her , er ganske enkel , indsende dine oplysninger for at modtage online tilbud . Steder som www. cars. com , www. kbb. com , www. carsdirect. com , www. edmunds. com . Det er bedst til at levere alle dine oplysninger fra telefonnummer til e-mail . Men jeg forstår ikke ønsker at lægge ned dit telefonnummer . Bare sørg for at sætte din korrekte e-mail, så du kan i det mindste modtage fremtidig korrespondance .
4 .
Når du har indsendt dine oplysninger , du kommer til at gøre to ting , den første er forskning en smule mere , det andet er at læne sig tilbage og slappe af .
5 .
løbet af de næste timer til 24 timer , bør du modtage e-mails fra et par forhandlere . Det centrale her er at arbejde med dem . Må ikke være arrogant eller tror , de prøver bare at " tage dig " . Jo mere du arbejder med dem , jo mere de vil arbejde med dig . Tro mig , det er de mennesker , som vandrer i eller e-mail til forhandlere og er ryk , som får højere priser og ryk svar .
i din forskning , beslutte, præcis hvilke muligheder du skal have , og hvad du kan leve uden . Forskning pris lidt mere og arbejde på at få forhåndsgodkendt bil finansiering . Såsom www. capitaloneautofinance. com . Hvis du kan få præ-GODKENDT du kan have en lidt mere indflydelse , når det kommer til finansieringen side af tingene . Og du behøver ikke at anvende kapitalen et lån , men du kan bruge deres sats for gearing , når du har at gøre med erhvervslivet manager ved at sige , godt jeg har 6,79 % fra Capital One , hvis du kan slå deres sats jeg ' ll bruge dine finansielle kilde .
6 .
Så nu er du på forhånd godkendt og har e-mails kommer i. De forhandlere vigtigste mål her er at få dig ind i forhandleraftalen . Don't Go ! ! Du behøver ikke at , har du allerede prøvekørt , du allerede ved, hvad du vil, og du er klar til at købe . Og tøv ikke med at købe fra en time eller to væk , hvis de vil spare dig penge nok .
Du kan bare om at se bort fra , hvad de e-mails der kommer i siger i stedet, svare tilbage med hvad du vil i bilen . Sig du vil have en Toyota Corolla . Kære Mr. forhandler , tak for at komme tilbage til mig , hvad jeg behøver, er en 2009 Toyota Corolla , automatgear, elruder og låse , CD -afspiller og en soltag . Du fortælle mig, hvad du har , og hvad dine bedste pris er , og hvad MSRP er på det pågældende køretøj samt hvad rabatter jeg er berettiget til , og du fortælle mig, hvor meget overskud, som du beder om over fakturapris . Jeg er klar til at købe bilen nu og vil komme hente bilen op i morgen .
venlig hilsen
Mr. You'renotgoingtouseme

Grunden du beder om MSRP er så at du kan matche op æbler til æbler . Du spørger om rabatter , så de er ikke bare arbejdede i tallene fra den ene forhandler og ikke de andre , og du spørger til den bedste pris som en én gang skud . Og du spørger om overskud til at holde forhandleren ærlig . Nogle vil arbejde på fakturaen, vil nogle arbejde et par hundrede over . Dette svar til dem vil wead de forhandlere, der virkelig ønsker at sælge dig en bil og tjen din virksomhed .
7 .
Nu venter deres svar . Vær ærlig over for dem og dig selv . Tag de bedste to eller tre priser og sammenligne dem , sammenligne MSRP af den nye bil , de rabatter, den ene er at give dig over den anden ( de skal alle være ens ! ) , og hvor meget profit man er komme sig over den anden, og nu kalder dem .
I indkaldelsen , igen, være ærlige . Fortæl dem, at du er klar til at købe og spørge , hvad farver de har på partiet . De kan være villige til at få dig den farve , du virkelig ønsker , men betaler ikke ekstra for det. De spiser omkostningerne , hvis du beder dem om at bare få det , og at du ikke vil betale mere .
Når du har en rapport bygget med salgskonsulent , bare være ærlig og fortælle dem, at hvis de kan spare dig en anden $ 200,00 du vil give dem et kreditkort depositum over telefonen . Selv hvis de forsøger at sige, at de er allerede sælger bilen på faktura , bare bede dem om at gå se , hvad de kan gøre . Jeg kender ikke en forhandler derude, der vil ikke blot give en anden $ 200,00 til at " flytte en bil " . . .
De vil ringe tilbage til dig og sige god nyhed , kan vi gøre det .
Hvis du har været ærlig , og har gjort din forskning , så du kender den omtrentlige faktura pris på den nye bil vil du vide at du får en hel del . Dette og alle de forhandlere bør nu være med i et par bukke for hinanden .
8 .
sidste ting, hvis du har en handel med ikke giver det kreditkort depositum helt endnu . Nu er det tid til at sige okay , vil jeg være nede med min handel med og vi kan pakke det op . Selv hvis de spurgte dig om det tidligere , som de er trænet til at gøre , kan du sige , du ikke ønsker at blive forvekslet med de tal, og ønsker at starte på den nye bil . Men igen , lad mere end én forhandler kigge på det . Dette er helt uden tvivl en af de steder, forhandleren kan give dig 500,00 dollar mindre end bilen er værd , og tjener deres penge dér. Så kig op værdien på www. kbb. com og har et par forhandlere kig på den og give dig tal .

gode råd og advarsler


 • Vær tålmodig
 • være venlig og ærlig
 • ikke sige ja til snart
 • bede om mere af, selv om du tror, du har fået det hele
 • bede om 300 dollar. 00 mere på din handel , selv når du tror , du har fået alt, hvad det er værd
 • arbejder ikke med kun én forhandler
 • en forhandler over tilstand linjer vil sandsynligvis give dig en bedre aftale
 • IKKE købe, hvad de kalder " vin etch " , skal du ikke købe ting , de forsøger at tilføje som nålestriber , kun gå købe MSRP på " rigtige " vindue mærkat , ikke et tillæg sticker nogle forhandlere bruge til at markedsføre justere deres biler
 • få forhåndsgodkendt finansiering
 • Disse tip kan være praktisk , men stadig se ud for dias af hånden.


 • Relaterede artikler


  hvordan man skaber en stor forfængelighed nummerplade
  tips til sikker vinterkørsel
  hvordan man kan bremse i en mercedes
  Volkswagen Phaeton sikkerhedsoplysninger
  om at købe en bil
  hvordan man kan forhandle med en bilforhandler
  ford F150 vægtangivelser
  hvorfor er airbags vigtige ?
  kæden krav i Californien for kørsel i sne
  Hvordan indsender jeg en Hit & Run auto havarirapport Californien ?