hvordan man kan prutte om den bedste pris på en ny bil

hvordan man kan prutte om den bedste pris på en ny bil

Forhandle de bedst mulige pris på din nye bil køb . Tinge kan forlade forhandleren følelse som du har taget fordel af dem

Du har brug for ! .
en lille smule tid
tålmodighed .


1 .
indskrænke søgningen
Start din forskning online og beslutte hvilken model af køretøj , du virkelig ønsker . Gå til producentens hjemmeside for at finde ud af MSRP for dette køretøj.
2 .
Find den rigtige Forhandleraftaler
Gå online og finde alle de forhandlere i dit område , der bærer bilen du har valgt . Se på , om der er nogen , der tilbyder salg , rabatter , særlige finansieringsvilkårene , osv. Lav en liste over de forhandlere og starte din søgning på forhandleraftalen , der i øjeblikket tilbyder den bedste pris på den bil, du ønsker .
3 .
bestemme, hvad du ønsker at betale for den bil
Nu ved du, hvor meget din bil går til , bestemme, hvad du ønsker at betale for bilen ( glem ikke skatter , registrering , ) osv. Lad os sige dette nummer er $ 25. 000. På dette tidspunkt skal du beslutte , om du vil ende med at betale mindre end det , fordi du har en handel -in eller penge til at sætte ned , eller mere end det , fordi du har et køretøj for samhandel, der er op og ned . Tilføj eller trække en passende mængde , og du vil ankomme til din endelige pris . Lad os sige, du lægger $ 3. 000 ned . . . du nu ønsker at betale $ 22,000 for bilen .
4 .
Bestem din månedlige betaling
Dette er det vigtigste skridt ! Når du går ind i en forhandleraftale , vil de forsøge at forvirre dig som at det samlede beløb , som du virkelig betaler for bilen ved at tale med dig kun om din månedlige betaling . . . ikke om den samlede pris . Det er meget vigtigt, at du ved, hvad din månedlige betaling skal være! Brug en hjemmeside som bankrate . com for at finde ud af hvad din månedlige betaling vil være for en 3 , 4 eller 5 årigt lån med den samlede pris , du regnet ud ovenfor . En hjemmeside som bankrate. com vil fortælle dig , hvad den gennemsnitlige rente for en auto lån er i dit område . Brug denne sats for dine beregninger .
5 .
Besøg Forhandleraftaler . . . og Vent
Nu er du klar til at gå til forhandleraftalen . Find den bil , du ønsker . Test Drive det . Sæt dig ned og lad dem gøre det første tilbud . Derefter lægge ud for dem præcis hvad du ønsker. Siger , "Jeg ønsker at betale mere end $ 25. 000 til denne bil , vil jeg sætte $ 3. 000 ned . Jeg ønsker en rente , der ikke er højere end x % , og jeg vil ikke betale mere end x $ om måneden. " Start ud med en pris, der er omkring 10 % lavere end hvad du er faktisk er villige til at betale , så du har lidt plads til forhandle . Så når du har lagt dine vilkår , være villig til at vente dem ud . De vil prøve på mindst to til tre gange for at give dig forfærdelig pris , før de vil komme ud med deres bedste tilbud .
6 .
være villig til at Walk Away
På et tidspunkt , for at få den bedste pris , vil du sandsynligvis nødt til at faktisk fysisk begynder at gå væk . Sig noget lignende, " Nå , jeg virkelig ønsker at købe en bil i dag , men jeg kan ikke gøre det for denne pris . Jeg vil prøve en anden forhandler . " Kom ud af stolen og begynde at gå væk . De vil som regel så komme tilbage med deres bedste tilbud . Når sælger forsøger at stille spørgsmål , bare ved med at komme tilbage til de ord, du har lagt ud for dem . Lad dem ikke sidespor dig . Du vil få deres bedste tilbud og gå væk glad . Hvis ikke , gør godt på din trussel og gå til en anden forhandler . En anden er altid villig til at arbejde hårdt for din virksomhed . God jagt !


Relaterede artikler


hvordan man kan forhandle med en bilforhandler
nat køretimer
hvordan man kan købe en GMC lastbil
hvordan man får en licens til golfvogne
New Hampshire læring tillade kørsel love
føderale lov om biler sikkerhedsudstyr
Drivers Ed kurser i Delaware
CDL licenskrav i Ohio
hvordan man skal køre en 70cc motorcykel
Californien mindre drikker & kørsel love