hvordan man undgår at købe en citron brugt bil

hvordan man undgår at købe en citron brugt bil

Her er alle de tips , du vil få brug for at vide for at beskytte dig selv fra at købe en citron

Du skal bruge: .
Din Wits


1
DO . Dine lektier . Sørg for , når du køber en brugt bil , du gør alle de nødvendige undersøgelser . For eksempel : Du har måske en god købskurs , men hvordan ser bilen sats i omkostningerne til reparation
2
HAVE A CHECKLISTE ? . Har en checkliste over fordele og ulemper for hver bil, du er interesseret i.
3 .
DO SAMMENLIGNENDE SHOPPING . Check den lokale avis , bilforhandlere og internettet for at se , hvad den gennemsnitlige pris er .
4 .
CHECK Kelly Blue Book vaerdi. Kelly Blue Book er den officielle brugt bil indkøbsguide . Se, hvordan priserne på lokale sælgere sammenligne med den blå bog værdi . Glem ikke , at købe en bil i områder var det sner meget devaluerer bilen . Salt nedbryder maling og undervognen .
5 .
tjekke din kredit rapport . Din score kan og vil påvirke din berettigelse til lavere procent finansiering . Hvis du går ind i en højrisiko- finansiering kategori , du er meget sandsynligt, at betale betydeligt mere end bilen er værd .
6 .
IKKE købe på FØLELSER . Aldrig nogensinde købe bilen på dit første besøg til forhandleren . Må ikke falde for alle de gimmicks , de forhandlere, pull : " Det er den sidste " eller Der er alt for meget konkurrence derude " Hvis du forlader nu, vil vi ikke give dig , der beskæftiger sig igen. " . Må ikke fortryde at købe en bil på en impuls og risiko at se det for mindre et andet sted .
7 .
CHECK Carfax . Carfax er en stor ressource for at finde ud af, om bilen har været i ulykker . Ofte vil forhandlerne ikke afsløre skade på dig . Skaden kan væsentligt nedsætte værdien af bilen , og værre , dramatisk reducere sikkerheden for passagererne i en ulykke .
8 .
køb slutningen af måneden . Forhandlerne vil ofte skære bedre priser ved udgangen af måneden , fordi de er nødt til at lave kvoter . Dette gælder også ved udgangen af året .
9 .
købe eller leje ? Hvis du vil købe en brugt bil , vil det sandsynligvis koste dig det samme at leje en ny . Leasing er virkelig en betegnelse for glorificeret leje . Hvis du leaser en ny bil , vil du ikke have alle de hovedpine , der kommer med at købe en brugt bil . Skriv en liste over alle de fordele og ulemper . Her er nogle almindeligt accepterede regler om at købe vs Leasing : Altid købe en brugt bil . Hvis du køber en bil , nyt eller brugt , holde det i 10 år . Hvis du ønsker en ny bil hvert 4 år , så LEASING . I det lange løb , er at købe altid billigere end leasing .
10 .
LÆS ALT meget nøje. Sørg for at du læse og forstå alting meget, meget godt . Må ikke bekymre dig om at spørge overdreven spørgsmål . Hvem bekymrer sig hvis du gener bilen sælger . Det er deres job ! Ingen er ikke sådan noget som en " Cooling Off "eller" Return Periode " , når du køber en bil . Når du har logget , er det det. Der er ingen vej tilbage .
11 .
Baggrund Check FORHANDLEREN . Må en Google og Yahoo søgning til at sikre, at der ikke er nogen negative blogs om forhandleren . Se også med den lokale Better Business Bureau og Attorney General 's Office . I de fleste tilfælde kan du kontrollere, om gratis online . Hvis forhandleren har et dårligt ry , ikke risikere det . Gå et andet sted .
12 .
IKKE BUY UDVIDET WARRENTIES . De er et rip-off ! En eller anden måde uanset pauser på bilen er ikke dækket af garantien . Denne regel gælder også for køb af " certificeret biler . "Det er bare en undskyldning for forhandleren til at debitere $ 2000 mere til bilen . Tro mig , de har ikke sat noget mere tid og flere penge ind i en " certificerede " bil .

gode råd og advarsler


 • Tips fra FindYourAssistant. com . Se mine andre varer til relaterede oplysninger.
 • Lad køber, pas på !!!


 • Relaterede artikler


  Missouri motorcykel køreundervisning
  defensive driver kurser for ældre bilister
  auto sikkerhed
  hvordan man kan afgøre totalvægt lastbil bedømmelser
  avanceret motorcykel træning
  hvordan en militær overskud køretøj få frigivet ?
  hvordan man bruger traction control på is
  hvordan man ser ud for en skade på din næste præ - ejede bil .
  hvad er fordelene ved at knappe sine sikkerhedssele ?
  førerens krav til uddannelse i Michigan