hvordan man vælger biler med den bedste gas kilometertal

hvordan man vælger biler med den bedste gas kilometertal

Siden 1970'erne prisen på gas ved pumperne har været spring højere og højere . Og inden for de sidste par år har det gjort temmelig store spring i prisen med intermitterende små skridt tilbage . Dette har forårsaget amerikanerne til at lede efter mere økonomisk måder transport . De har handlet i store , tunge benzinslugere for mindre , brændstoføkonomiske biler . Ethvert nyt køretøj shopping betyder normalt søger for biler med den bedste gas kilometertal
1 .
Tjek den nye hybrider . Brug begge benzin og elektricitet , disse køretøjer helt sikkert få bedre gas kilometertal end den gennemsnitlige bil til salg i dag . Toyota hybrid Prius prale 45 MPG ( miles per gallon ) /byen og 48 MPG /motorvej . Honda gør en hybrid Civic , der vil give dig 40 MPG /by og 45/MPG motorvejen. Men den hybrider er dyrere end en sammenlignelig nonhybrid bil . Det tager nogle fancy finde for at finde ud af, om din gas pumpe besparelser gør op for salgsprisen af køretøjet .
2 .
Kør ind i en Toyota ny bil parti og tage et kig på Corolla . Toyota har roste sig om at gøre en pålidelig , brændstoføkonomiske køretøjer i nogle år . De nyere Corollas sælge for $ 5. 000 til $ 10. 000 mindre end en hybrid og vil give dig 25 MPG /by og op til 35 MPG /motorvej . Men den virkelige købe i Toyota kategori er den nye Yaris , som sælger for næsten $ 6. 000 til $ 11. 000 mindre end en hybridbil og vil give dig 29 MPG /by og op til 36 MPG /motorvej .
3 .

Tag et kig på Chevrolet Aveo . Den Aveo pris er mellem $ 12. 000 og $ 15. 000, en lidt mindre end Corolla . Det tilbyder op til 24 MPG /by og op til 34 MPG /motorvej . Chevrolet tilbyder også en lidt større bil, Cobalt . Det er en smule dyrere , og bare en lille smule højere end Corolla . Det er gas forbrug kommer ind på op til 25 MPG /by og op til 37 MPG /motorvej .
4 .
Get smart og købe den nye Smart Car ( Smart For Two ) . Der kan ikke være en cuter bil på vejen. Udover det er så lille er der aldrig et problem parkering . I tilfælde af at du undrer dig over hvem der står bag Smart Car , det er Chrysler . Koster mellem $ 11,500 og $ 16,500 du vil finde dig selv at få 33 MPG /by og en kæmpestor 41 MPG /motorvej .
5 .
Fart over og se på Honda Fit . Dette zippy bil har hurtig acceleration hastighed , ikke ofte findes i mindre biler. Det bliver op til 28 MPG /by og op til 34 MPG /motorvej . Prisen er midt til lav sammenlignet med andre brændstoføkonomiske køretøjer . Nogle normer for dette køretøj som magt låse og vinduer samt side airbags er ekstraudstyr på andre biler .

gode råd og advarsler


 • Når bilen shopping gas kilometertal er vigtigt . Imidlertid vejer den endelige pris i forhold til gas kilometertal at afgøre , om du får en god handel i det lange løb .


 • Relaterede artikler


  Hvordan får jeg et handicap tegn for min bil ?
  hvordan man visuelt en brugt bil
  1994 ford e -150 econoline van minder
  Hvordan kan jeg lære at køre i Minnesota ?
  hvordan man kan justere & låse bilen nuancer
  defensiv kørsel kurser i Pearland , Texas
  hvordan man køber junk biler i det sydlige Californien
  hvad er formålet med nummerplader ?
  hvordan man kan sammenligne bil garantidækning
  hvordan dæktryk påvirker gas kilometertal ?