om Kelley blå bog

om Kelley blå bog

Når du køber en bil , uanset om det er nyt eller brugt, sælges af en forhandler eller en privat fest , en nyttigt redskab , du gerne vil udforske , er Kelley Blue Book . Denne vurdering vejledning , som er tilgængelig i bogform og online , kan hjælpe dig med at afgøre , om du betaler en rimelig pris for køretøjet . Men du skal vide, hvad de tal betyder , når du tjekker guiden , hvis det kommer til at gavne dig , når du shop for et køretøj

Funktion

Kelley Blue Book er en motorkøretøj værdiansættelse selskab , der udgiver en guide til værdien af nye og brugte biler , motorcykler , mobile homes , autocampere , snescootere , og både hvert år . Det driver også en hjemmeside, hvor bilkøberne , forhandlere , og långivere kan søge efter den anslåede værdi af en bil baseret på året , mærke, model , stand , og funktioner . Ofte er det Kelley Blue Book værdi betragtes som markedsværdien af et køretøj . Oplysningerne fra Kelley Blue Book er samlet baseret på detailsalget .

Historie

Kelley Blue Book begyndte som en bilforhandler i 1918 . På det tidspunkt var det kendt som Kelley Kar Company og blev placeret i Los Angeles . Les Kelley var ejeren . Han begyndte sin virksomhed ved at sende en liste over biler, han ønskede for sin parti og den pris , han ville betale . Snart denne prisliste blev en standard, der blev brugt af långivere og forhandlere . Det fik Mr. Kelley at udgive den første Kelley Blue Book i 1926 . Det var en guide til brugt bil værdier , og tjenesten gik nationale efter Anden Verdenskrig . I 1966 , blev nye bil vurderinger tilføjet , efterfulgt af priserne på andre motordrevne køretøjer såsom campingvogne og motorcykler . Forbrugeren version af guiden kom ud i 1993 , og prisen guide gik online i 1995 . Siden da har det været den førende ressource for forbrugerne , forhandlere og långivere til at kontrollere værdien af køretøjer .

Betydning

Når du er shopping for et køretøj , kan du bruge Kelley Blue Book tjenester at afgøre, om pris, du bliver tilbudt , er rimelig. Du får et godt tilbud på bilen , i de fleste situationer , hvis prisen er under blå bog værdi . Husk, at den blå bog værdien er forskellig afhængigt af den type køretøj, du ønsker at købe . Nye biler er opført med en række af salgspriserne er baseret på , hvad bilen er i øjeblikket sælger for , men brugte biler er opført med en gennemsnitlig detailpris , hvilket er et gennemsnit af det prospekt pris, forhandlere placering på køretøjet . Private part og handel -in værdier er også angivet.

Fordele

Kelley Blue Book til gavn for både sælgere og købere . Hvis du er en køber , uanset om du køber fra en forhandler eller en privat sælger , kan du tjekke blåbog værdi at afgøre , om du betaler en rimelig pris . Sælgeren behøver ikke at matche de Kelley Blue Book pris , men du kan vælge at tage din virksomhed et andet sted , hvis du føler prisen er oppustet . Sælgere kan drage fordel ved at kontrollere , hvor meget deres køretøjer bliver i det nuværende marked , og derefter prissætning dem i overensstemmelse hermed .

Misforståelser

Mange brugte bil shoppere tror , at Kelley Blue Book pris, de er vist på forhandleraftalen er en gennemsnitlig salgspris for køretøjet . Dette er ikke sandt . Forhandleraftalen udgave af bogen viser detailprisen , som er den gennemsnitlige salgspris på køretøjet . De fleste biler bliver solgt langt under deres udbudspriser . Må ikke antage, at du ikke kan forhandle , hvis bilen allerede er opført under Kelley Blue Book udsalgspris .


Relaterede artikler


hvordan man kan holde fra at få flået på en brugt bil
love om trafikulykker i Illinois til teenagere
love om skødesløs kørsel
hvordan man kan sætte min 2003 Toyota Tacoma i 4wd
West Virginia sikkerhedssele love
hvordan man laver en u tænde en motorcykel
backup kamera ledningsføring instruktioner
hvordan man kan vinde en trafik billet i retten
hvordan man passerer en auto inspektion
ford F150 vægtangivelser