om Nissan Altima hybrid

om Nissan Altima hybrid

Nissan er trådt ind i hybrid arena af biler som en måde at tilfredsstille forbrugernes søgen efter brændstoføkonomiske biler , der resulterer i minimal belastning for miljøet .
ledere på Nissan rapport , at deres hybrid er forskellig fra andre , fordi det ikke ofre stil og kvalitet er forbundet med Altima . Men bilen lever op til mange stater »emission krav, herunder dem i Californien

Type

Selv om udtrykket hybrid er oftest forbundet med biler , udtrykket rent faktisk gælder for alle køretøjer , der kombinerer to typer af magt . Nissan Altima , og mange andre hybridbiler i USA kombinere benzin og elektricitet til at drive bilen gennem et komplekst teknisk system . Der gør det muligt at chaufføren skal bruge mindre gas og også mindske deres indvirkning på miljøet . Bilen er vurderet som en " Advanced Technology-Partial Zero Emission Vehicle ", ifølge Nissan . Det betyder, at næsten ingen emissioner .

funktioner

Nissan vigtigste salgssteder for Altima Hybrid er , at det kommer med en række sikkerheds- og komfort muligheder forbindes ofte med high-end biler . Nogle af disse standard- og ekstra funktioner kan nævnes:
-dæktryksovervågningssystem
-Traction Control System
-Trykknap tænding
-Dual-zone automatisk temperaturregulering
-Læder-udnævnte sæder
-Bluetooth Hands-free telefon system
-Ede overvåge
-Dual -stage supplerende front airbags med specielle sensorer
-- Forsæder monteret sidekollision airbags
-Særlige fastholdelsesanordning for børn

Fordele

Den vigtigste fordel for en hybridbil er, at det bruger meget mindre gas end køretøjer, der drives udelukkende af benzin . Den Altima Hybrid gennemsnit 35 mpg motorvej , 33 mpg byen i forhold til 23 mpg motorvej , 32 mpg byen for en standard Altima , ifølge http://www. fueleconomy. gov/feg/bymanu. htm . Bilen tilbyder en jævn kørsel , selv når det skifter til elektrisk strøm under bykørsel , der kræver hyppige bremsning . Det anslås af Nissan , at bilen kan køres op til 700 miles mellem udfylde ups .

Misforståelser

Hybrider har vundet popularitet , så hurtigt, at rygter og misforståelser omkring dem vrimler . Her er blot nogle få af disse begreber, og de faktiske omstændigheder :
Hybrider er langsom . Ikke sandt. Hybrider er steget acceleration .
Kun købe en hybrid at spare på gas . Ikke sandt. Hybrider reducere emissionerne og tilbyde avancerede acceleration og andre præstationsfremmende plusser .
Hybrider er meget grundlæggende . Ikke sandt. Den Altima Hybrid er et eksempel på en bil , der er tilgængelig med en lang række sikkerheds- og komfortudstyr .

Risikofaktorer

Der er nogle risikofaktorer forbundet med hybridbiler , herunder Altima Hybrid . Motorerne » minimal støj kan være en fordel for bilisterne, men også holder nogle fodgængere og andre bilister i at høre bilens tilgang . Dette kan resultere i ulykker . Hvis en ulykke indtræffer i en hybrid , er der chance for, at en fører, passager eller endog redningshold medlem kunne blive udsat for højspænding ledninger . Respondenter der bliver uddannet i , hvordan man reagerer på hybrid nedbrud bedst minimere sådanne skader .


Relaterede artikler


hvordan man kan øge pickup truck brændstoføkonomi
hvordan man kan hoiw at købe gamle biler
hvordan man kan trække en 2008 Ford Taurus
kan du køre med et varsel på begrænsning ?
køretøj ulykkesstedet undersøgelse klasser
hvordan man kan starte motoren på Nissan Murano
hvilken hastighed der er godt for gas kilometertal ?
hvordan man kan videregive dine køreprøve i new york
hvordan man shoppe for en ny bil
hvordan man kan parkere en bil op ad bakke