om Toyota Camry

om Toyota Camry

Toyota Camry er en mellemstor bil , som mange anser stilfulde , pålidelig og behagelig , hvilket er grunden til det har en fremtrædende plads i det amerikanske bilmarked . Siden introduktionen i 1983 , har bilen gennemgået nogle stil skift , men har altid fastholdt sin overordnede udseende og funktionalitet som en solid , pålidelig familie bil. Selv i en langsom marked , konsekvent de forskellige modeller af Toyota Camry , herunder hybrid , sælger godt ( www. marketwatch. com )

funktioner

Toyota Camry fås i flere modeller . Toyota har konsekvent opgraderet bilen og lejlighedsvis udfaset visse funktioner , såsom firehjulstræk . Bilen har nu forhjulstræk og leveres i fire udstyrsniveauer , hvilket giver den en lidt af en sporty look . Elruder , dørlåse og spejle og en high-end audio CD system er nogle af de mere populære funktioner i nyere modeller . En overdådigt interiør og høj score i sikkerhed crash tests er andre funktioner , der appellerer til forbrugerne .

Misforståelser

Måske den største misforståelse om Camry er også dens største styrke . Mange tror , at så længe Camry er velholdt , vil det køre næsten evigt . De fleste auto anmeldere tror 200 tusind miles er bilens grænse, før større vedligeholdelsesarbejder ville være påkrævet . Nogle rygter bugne at Camry vil gennemgå en ansigtsløftning , men Toyota synes opsat på at fastholde sin stil , som blev opgraderet i 2007 . Der er dog forskellige trim funktioner er nu tilgængelige .

Fordele

En af grundene til , at Toyota Camry blev den mest solgte bil i USA i flere år var på grund af sin pålidelighed og komfort . Auto anmeldere , også på US News World Report ( www. usnews. rankingandreviews. com ) er enig med andre kritikere , at Camry konsekvent har fastholdt en balance mellem ydelse , pålidelighed og komfort . Kombiner disse fordele og anstændigt brændstoføkonomi med en prisseddel i $ 20,000 sortiment og mange ville kalde det en smart buy . Også . Toyota giver Camry købere til " Build Your Own " Camry ved at vælge fra en vifte af muligheder lige fra sport læder-klippede pladser til en Smart-Key system

Historie

Det Camry blev indført i 1983 som en kasse-formet sedan og hatchback uden dikkedarer . Dens pålidelighed og effektivitet snart fanget på med en bred vifte af familieorienteret forbrugerne . I slutningen af 1980'erne , gav Toyota bilen lidt af en ansigtsløftning , og en fire-dørs vogn erstattet hatchback . Det var først i 1990'erne , at bilen blev mere elegant . Alligevel viser undersøgelser, at det er bilens pålidelighed og komfort , der tiltrækker forbrugerne .

Funktion

versioner af Camry er undertiden optræder i NASCAR og andre racer . Selv om disse modeller klarer sig godt , Camry funktion er som et medie-pris , mellemstore familie sedan . Det tilbyder en behagelig tur for fire passagerer . Et stort bagagerum og split , fold -down sæder tilbyder lastrum . Der er to typer af Camrys : Den gasdrevne , traditionelle version , og den hybride version , der er drevet af en kombination af benzin og elektricitet .


Relaterede artikler


hvordan man opbygger en parkeringsplads tegn stativ
hvordan man kan købe en klassisk vadested
hvordan en bil lease arbejde ?
hvordan man kan købe en udlejningsbil fra virksomhed
hvad er den sikreste minivan til at køre ?
hvordan man kan måle miles per gallon
hvordan man kan købe en smart fortwo
hvordan man kan bestride en fartbøde i Californien
Illinois love vedrørende nummerplader
hvordan man skal køre en manuel transmission glat