om Toyota Prius & brændstofeffektivitet

om Toyota Prius & brændstofeffektivitet

Toyota Prius er en af de mest brændstoføkonomiske biler , der nogensinde det amerikanske marked . Da gaspriserne fortsætter med at svæve over 3 dollar -mærket , er flere forbrugere ser på brændstoføkonomiske biler , ligesom Prius , for at spare pengene og lette de økonomiske pres på deres tegnebøger . Men hvordan brændstoføkonomiske er Prius , og er det værd at skifte

Funktion

I 2009 Toyota Prius får en anslået 48 city/45 motorvej MPG , den højeste af alle andre hybrid eller ikke-hybrid på markedet . De samme vurderinger er også skønnet for 2008 , 2006 , 2005 og 2004 Prius , som alle kører på gas-elektriske Toyota Hybrid System II .

Fordele

Baseret på en brændstofpris på 3,84 dollar per gallon , den anslåede omkostninger til at drive Prius 25 miles er en simpel $ 2,50 og vil tage lidt over halvdelen af en gallon benzin . Ud over de mere miles per gallon end andre biler på markedet , kan Prius chauffører tjene op til en $ 3. 150 skattegodtgørelse , alt efter hvilket år af bilen , og antallet af køretøjer, der er blevet solgt . Nogle stater , såsom Arizona , Florida , New Jersey , New York og Virginia , tilbyder også hybrid bilister incitamentet af enkelt -passager HOV /samkørsel vognbane privilegier og New York state , og havnemyndigheden i New York og New Jersey også give " grønne " rabatter til betalingsveje , broer og tunneler . Prius har også en af de laveste carbon footprint rating af alle biler på markedet . Ud over at være let på tegnebogen , er Prius også nemt for miljøet .

Advarsel

Den største kritik af Prius er, at dens resultater lider til fordel for brændstofeffektivitet. De største klagerne kommer fra mindre-end-stjernernes motorvejen betjening af køretøjet . Disse tilbageslag sted Prius bag Toyotas Camry hybrid-og Civic hybrid i US News and World Report rangordning af 2008 Affordable mellemstore biler. Hertil kommer, at aerodynamisk, hatchback design 2004-2009 Prius har også vendt sig kritikere og vil-være købere

Historie

Den oprindelige Prius debuterede i Japan i 1997 med NHW10 model . Fire år senere , Prius salget begyndte i USA , med den nyere NHW11 modellen bliver produceret i 2001 . Den NHW20 model , med den nuværende hatchback -design , debuterede i 2004 . Et plug -in version af Prius er også blevet testet for kapacitet og omkostninger i Japan , USA og London . Prius er den næstældste hybridbil på markedet , bag den første generation Honda Insight .

Betydning

Prius er den mest kendte hybridbil i USA . I 2006 udgjorde Prius salg for næsten 50 procent af hybrid salg med numre, som mere end fordoblede næsthøjeste sælgende Toyota Highlander Hybrid . Synligheden af Prius har vist , at hybridbiler kan være trendy køretøjer . Dens best-in-the- branchen MPG rating , i lyset af de stigende gaspriser , har også skubbet andre bilproducenterne til lavere MPGs for selv ikke-hybrid biler og skabe hybrid-modeller til at konkurrere på det nye marked .


Relaterede artikler


New York State bil forlygte love
1990 Toyota Camry problemer
hvordan man kan udskrive en CDL studievejledning
gas kilometertal tips til en 1984 Dodge B150 van
hvordan man får en replika bil
hvordan man kan bryde en bilrude
hvordan man kan læse en VIN-nummer
hvordan man får det bedste tilbud hos en bilforhandler
Hvordan kan jeg trække en Buick samlingssted ud af mudderet ?
hvordan man mægler det bedste tilbud , når bilen indkøb