om autotrader.com

om autotrader.com

AutoTrader. com er en hjemmeside , der giver brugerne mulighed for at købe og sælge køretøjer over internettet . På hjemmesiden tilbyder information om nye , certificerede pre-ejede og brugte biler og giver mulighed for private fester og forhandlere til liste køretøjer til salg . Brugerne er i stand til at søge på webstedet er lister af køretøjer baseret på fabrikat, model og placering af bilen

Historie

AutoTrader. com lanceret i maj 1998. På hjemmesiden fokuserede på at forenkle bilen-købsprocessen ved at udvide den traditionelle avisannoncer , så sælgerne til at omfatte flere fotos og detaljerede beskrivelser af deres køretøjer . På hjemmesiden har også forsøgt at forenkle processen for køberen ved at inkludere en omfattende feature , der tillod købere til søgning baseret på en bestemt mærke eller model i et bestemt geografisk område . Siden starten har hjemmesiden vokset til funktionen mere end tre millioner køretøjer oversigter hver måned .

funktioner

Hjemmesiden har flere funktioner, der adskiller den fra den traditionelle avisannonce . For sælgere , giver AutoTrader. com inddragelse af flere køretøjer fotos for at give potentielle købere et bedre indblik i bilen . Hjemmesiden giver også mulighed for sælgere til at give detaljerede oplysninger om køretøjet. Købere er i stand til at søge på webstedet køretøj programoversigter gennem søgning parametre såsom mærke, model , farve , kilometertal , placering , år og pris .

Geografi

Hjemmesiden er baseret i Atlanta og accepterer køretøj programoversigter for hele USA Stater . Brugere kan liste biler til salg fra nogen af de 50 stater og potentielle købere kan søge efter biler overalt i USA . Hjemmesiden har søster sites , som f. eks AutoTrader . co. uk i Det Forenede Kongerige , at købe og sælge biler uden for USA . AutoTrader. com fortsat fokuseret på at forbinde købere og sælgere i USA .

Fordele

Brug AutoTrader. com at købe eller sælge en bil giver brugeren mulighed for at gøre det uden at forlade sit hjem . Ved at bruge dette websted, kan en person liste en bil til salg med omfattende detaljer og fotografier , der sikrer, at han kontaktes af potentielle købere , der er interesseret i køretøjet . Ligeledes kan potentielle købere søge efter de nøjagtige køretøj, de ønsker, i stedet forfølge den traditionelle rute for at besøge bil partier i håb om at finde den ønskede bil .

Overvejelser

Mens AutoTrader. com kan prale af en lang række biler lister en række sælgere stadig bruge avisannoncer til at sælge deres biler . Når der ønsker at købe en bil , bør købere huske på, at opførelsen på denne hjemmeside ikke er alt inklusiv . Desuden kan køretøjer ikke kan købes online via denne hjemmeside . Købere skal kontakte sælgerne direkte at bestemme den mest hensigtsmæssige måde til at forhandle en aftale .


Relaterede artikler


Massachusetts færdselsregler for at videregive de rigtige
grundlæggende hastighed loven i Californien
hvordan man får en kopi af en politi skadeanmeldelse
regler vanskelige licens i Massachusetts
hvordan du aktiverer en bil alarm
Sådan deaktiverer bremselys , hvis du sidder fast i en bil bagagerum
hvordan man op brændstof kilometertal
hvordan man kan rapportere bil forsikringssvindel
hvad er krav om tilladelser til Pennsylvania drivere?
Minnesota vinduet toningssystem love