om bil leasing

om bil leasing

Enhver, der har brug for en bil skal se på leasing . Ofte , hvis du er en tilbagevendende kunde hos en forhandler , er en udbetaling ikke er nødvendig , og leasingydelser er lavere , end de ville være , hvis du finansieres . Plus , har du mulighed for at vende i køretøjet og få en helt ny på blot et par år

Fakta

Automobile leasing er en aftale om anvendelse af en bil , frem for at købe en decideret ved at finansiere . Der er en skriftlig , bindende involveret kontrakt og den tid, varierer alt fra to til fem år . Kontrakten har detaljerne om at købe de lejemål i slutningen af den periode , hvis det ønskes . Leasingydelser er generelt lavere end finansiering , fordi du faktisk ikke ejer bilen . Du har stadig skal have din egen bil forsikringsdækning på køretøjet .

funktioner

Leasing forklare , om der er en ned involveret betaling , de månedlige betalinger og hvor mange miles af køretøjet kan køres hvert år . Du kan købe bilen i slutningen af aftalen ( som du ikke ejer bilen , indtil du køber det for det aftalte beløb) . Ellers skal du returnere bilen i god stand i slutningen af leasingperioden . It også om, hvem der er ansvarlig for any reparationer , hvis damage opstår.

Fordele

Automobile leases er ideelt for de der ønsker en new bil hver few år og ikke ønsker at bekymre sig om warranties , da De fleste lejemål er kortere end garantiperioden på bilen . Vejhjælp findes også med mange biler i de første par år-det omfatter ting som flade dæk og opdelinger mens de er på vej-og også er medtaget under de fleste lease perioder . Dem, der ikke kører en masse kan drage fordel af en lejekontrakt , fordi du sandsynligvis aldrig til at gå ud over den årlige kilometertal maksimale .

Risikofaktorer

De , der kører mange miles på et år , normalt over 12. 000 , bør undgå leje en bil . De fleste lejemål har en klausul om at gå over den tildelte kilometertal hvert år , hvilket resulterede i et gebyr for hver mile drevet over den årlige grænseværdi . Disse ekstra miles hurtigt tilføje op til en masse penge . Nogle lejemål har endda lavere årlig kilometertal grænser , såsom 8. 000 eller 10. 000 miles . Også, hvis du har dårlig kredit , skal du sætte en stor mængde kontanter og derefter betale store månedlige betalinger . Gøre det math før de underskriver en lejekontrakt og se , om leasing eller finansiering er det rigtige for dig og din økonomiske situation

Type

To typer af bil leasing er tilgængelige : . åbne og lukkede . Open -end leasingaftaler er mindre almindelige og kan involvere udenpåliggende flere penge i slutningen af leasingperioden , fordi du skal betale for forskellen i de samlede omkostninger ved leasing kontra bilens faktiske værdi . Lukkede lejer kun give en mulighed for at købe bil-til en bestemt pris-når lejemålet er op , men du er ikke forpligtet til at gøre det .


Relaterede artikler


bilulykke sikkerhed
auto tyveri
colorado elevens tilladelse love
hvordan man undgår at købe en citron : tips til at købe en god brugt bil
hvordan man kan få erstatning nøgler til Toyota biler
hvordan man registrerer din bil i Storbritannien
hvordan man kan købe en ny kompressor bil
hvordan man kan bremse med en gearstang
kan du køre med et varsel på begrænsning ?
hvordan man kan finde ud af, om min Pennsylvania licens suspenderes