om billeasing

om billeasing

Leasing er blevet mere populær i løbet af året . Mange mennesker nyder at have en ny bil hvert 4 år . Leasing også opkræver et lavere sats pr måned, og du behøver ikke at betale skat af en bil, som du er leasing . Alligevel er der nogle problemer med leasing , og leasing kan være kompliceret i begyndelsen og slutningen af din lejekontrakt

Overvejelser

Leasing er forskellig fra leje i at leasing er typisk i 24 måneder eller mere , mens udlejning kan vare så lidt som en dag . I stedet , når du leaser , er du forpligtet til at foretage månedlige betalinger på dit lejemål . Du skal huske på , at i modsætning til at eje en bil , er det vigtigt , at du passer godt på dit køretøj , og du skal betale for forsikringer , skatter og licensafgifter . Du vil blive forpligtet til at betale for eventuelle skader , der blev gjort for at bilen ud over lejlighedsvis slid og ælde .

Fordele

I modsætning til leje en bil , kan du forhandle prisen , når leje en bil . Det eneste tidspunkt , du kan ikke forhandle er, når bilforhandler yder et særligt tilbud . Faktisk , hvis du ikke har lyst til at forhandle , kan du finde rabatprisen citater online . I slutningen, kan du købe din bil til en bestemt pris . Ellers har du mulighed for at handle i bilen til en ny . På denne måde vil du altid have en ny bil , der er mindre tilbøjelige til at bryde ned .

Advarsel

Mange bilforhandlere fortælle potentielle købere , at de ikke kan forhandle en pris . Det er simpelthen et trick for at forhindre købere fra at forhandle . Mange købere tror , at de er leasing fra bilforhandleren. Men i virkeligheden forhandleren faktisk sælger bilen til en lejekontrakt selskab . Derudover kan du faktisk shoppe rundt for dit eget leasingselskab , i stedet for at leje med et selskab har valgt af forhandleren . Ud over leasingselskaber , kan du også leje fra en bank eller kredit union .

Ekspert Insight

Som nævnt før , har du mulighed for at forlænge din leje , køb din bil i slutningen af leasingperioden , eller handel med en ny bil . Hvad mange køberne ikke indser er , at køretøjer undertiden har indre værdi . Ved blot at returnere køretøjet til leje virksomhed, vil du være ved at miste denne ekstra værdi . Men nogle gange , hvis køretøjet har ekstra skade eller kilometertal , kan du være bedre stillet købe køretøjet. Men selvfølgelig afhænger det på din økonomi så godt. Den bedste løsning er at bruge en lejekontrakt kit , indtil du er mere erfaren med leasing .

Overvejelser

Leasing måske ikke det rigtige for dig . Leasingselskaber forventer at bilen returneres til dem med færre end 15. 000 miles , ingen ændringer , og minimum slitage . Leasingselskaber også forventer, at du holde fast i din lejekontrakt indtil den bitre ende . Også, hvis du har en dårlig kreditværdighed , og en mindre indkomst, har du måske en hård tid finansiering af din lejekontrakt , og lejemålet virksomheden måske ikke engang er enige om at give dig mulighed for at leje . Hvis de er enige , vil de sandsynligvis bede om en højere rente end normalt til at dække udgifterne , hvis du beslutter at stoppe finansiering af din bil .


Relaterede artikler


hvordan man kan afgøre en bils gensalgsværdi
hvordan man skal køre sikkert
hvordan man kan forstå en bil leasing
hvordan man skal køre en rwdcar
tegn på en overophedning bil
hvordan du tilføjer nødstilfælde kontaktoplysninger til dit kørekort
hvordan man kan udføre parallelle parkering
trailer belysning krav i Wisconsin
sikkerhed ratings for minibusser
hvordan man kan ændre adressen på et kørekort i Tennessee