om fragtcontainere

om fragtcontainere

Fragtcontainere bruges på containerskibe at transportere alle former for varer og merchandise fra udlandet . De mest almindelige anvendelse er til transport af elektronik , biler og andre forbrugsgoder . De har revolutioneret den måde varerne transporteres i udlandet. I stedet for bare lastning poster i bulk og løs på et skib , er de pakket i containerne , der er stablet om bord , hvilket sparer tid , penge og plads

Misforståelser

fragtcontainere er ikke det samme som anhænger organer . De er særskilte containere , der er langt mindre langs end en typisk anhænger kroppen, hvilket normalt er 40 fod lang . Fragtcontainere kan transporteres på et chassis , og mange last containere lastes på ryggen af en særlig lastbil trailer og kørt fra skibet værftet til deres endelige bestemmelsessted .

Fakta

fragtcontainere er lavet af stål, er bøjet i en bølge form for ekstra stivhed , svarer til bølgepap . Dette gør væggene mere stabilt og modstår knusning . Hver beholder er normalt 20 fod lang og 8 meter høj og bred . Der er flere størrelser af mindre beholdere , herunder halv højde , halv længde og 40- fods container -modeller .

funktioner

fragtcontainere er en crush-bevis shipping -løsning , der indeholder en låsekasse på ydersiden dørene for sikkerhed og stål rist gulve på indersiden . De tilbyder også stål sløjfer i gulvet til at fastgøre hooked stropper , som kan strammes for at sikre en belastning , der kan skifte som en bil eller stak af kasser . Andre funktioner omfatter hyldeknægte , der kan rumme en vifte af stropper og kroge .

Fordele

Cargo containere har flere fordele udover at tilbyde en simpel oversøiske skibsfart løsning . Da de kan stables , er det meget nemmere og hurtigere at indlæse et skib og tegner sig for alt, hvad der er om bord . Der er mindre spild i form af knækkede materialer , og mange forskellige virksomheder kan fragte deres varer på et skib uden frygt for at deres varer går tabt eller blandet sammen med en andens materiale . Endnu vigtigere er , kan godset beholderen skal transporteres over land og leveres til en kunde ret off skibet . Kunden kan derefter losse containeren efter behov og bruge det til opbevaring , affald eller en række andre formål .

Effects

Cargo containere har gjort shipping poster oversøiske meget lettere og sikkert . Da lastningen af containere på et containerskib er meget hurtigere nu , har skibsfart tider blevet reduceret en smule. Den største effekt har været i outsourcing , hvor virksomheder i Kina og andre industrialiserede nationer har råd til at skibet mindre belastning af varer til USA . Dette har gjort outsourcing til Kina rentabelt for en bredere vifte af emner fra legetøj til computere til små knick knacks . Containershipping har bidraget til globaliseringen og har haft indflydelse på verdens skibsindustrien af denne grund .


Relaterede artikler


hvordan man kan købe en ny bil online
drikker & kørsel love i Wisconsin
Californien DMV havarier
hvordan man skal køre en pind grand am
forholdet mellem hastighed og bremselængde
hvordan man kan forberede din chauffører test i Maryland
hvordan man kan afgøre, om at leje eller købe en bil
hvordan man kan kontrollere en bil du skal købe
hvordan man kan skifte tøj , mens man kører
hvordan man kan optimere gas kilometertal