om hybrider

om hybrider

Hybridbiler har to eller flere strømkilder , der tillader bilen at køre . Dette er ikke kun skærer ned på forbrugerens tillid til en enestående form for magt , men kan også skære ned på køretøjets emissioner og opnå en bedre brændstoføkonomi . Den hybride 's stand -out egenskaber , nemlig at blive energi efficience og miljøvenlighed , er typisk de drivende kræfter bag forbrugernes svar på disse biler

Betydning

Hybrider , efter selve deres definition , kombinere to forskellige elementer . Hybrid-biler bruger typisk både traditionelle gasmotorer , der kører på olie , som de fleste biler , hybrid eller ej, er udstyret med , og en anden kilde , som regel elektriske motorer, der genoplades med elektriske batterier . Dette gør det muligt for forbrugerne at reducere deres afhængighed af gas , som har en uforudsigelig pris omfang, svinger sammen med USA 's afhængighed af udenlandsk olie . Forbrugerne er også i stand til at skære ned på deres affald , fordi en hybrid elektriske batterier er genopladelige .

Typer

Selvom alle hybrider levering på mindst to energikilder , er det ikke altid gas og el . En hybrid kan køre på brint , vindkraft , solenergi , kul , trykluft eller kan endda udnytte menneskers magt i form af pedalerne eller deltage i en anden fysisk aktivitet , der kan magt hybrid .

Fordele

Ikke kun kan hybrider hjælpe miljøet ved at reducere emissioner og bygger mindre på gas end gennemsnittet køretøjet , men de kan også give fordele for forbrugerne i form af skattelettelser og rabatter . Der er føderale skatteincitamenter , samt en række regionale incitamenter , der afhænger normalt af, hvad staten , eller endda by , du bor i. For eksempel , hvis din hybrid opfylder de kriterier, som staten Connecticut har fastsat frem kan du blive fritaget for at betale moms. I Williamstown , Massachusetts kan du modtage en rabat på op til 75 % af statens motorkøretøjsafgiften hvis din hybrid kvalificerer .

Misforståelser

Mange af de incitamenter , rabatter og frynsegoder , der markedsføres og formidles bredt i forhold at hybrider har forbehold , begrænsninger og kun et begrænset antal deltagere . Check med hvem tilbyder incitamentet-hvad enten det er bilforhandler , lokal transport myndighed , forbundsregeringen eller andet ledelsesorgan-for de præcise regler og privilegier , der vil komme med din hybrid . Husk også , at mange af de frynsegode programmer, der i øjeblikket cirkulerer kan ansøge om at lavet hybrider og købte mellem 2003 og 2007 , før hybrider oplevet så stor en bom . Nogle af de tidlige -on programmer har allerede nået deres kapacitet og kan ikke udnyttes af nye hybrid ejere .

Potentielle

Hybrider har potentiale til at blive den mest almindelige form for køreveje transport én dag. De fik en hel del af popularitet i begyndelsen til midten af 2000 's og kan få mere bred appel som flere og flere biler virksomheder udvikler og behersker en avanceret hybrid model . Incitamenter og frynsegoder kan også stige, hvis Enivronmental Protection Agency og /eller føderale regering bliver motiveret nok til at reducere emissioner fra køretøjer og skære ned på gasforbrug . Forbrugerne kan endvidere påvirket til at købe hybrider , hvis gas stiger pludseligt og derefter falder til falde betydeligt .


Relaterede artikler


hvor ofte skal du tjekke din spejle ?
hvordan man kan købe derefter sælge en bil beslaglagt af politiet
hvordan man kan købe en god bil til en lav pris på en auktion
hvordan man kan finde minder om for 2007 Dodge opladere
problemer med magt pladser i Fords
farer af airbags
hvordan man stopper foran stop skilte
hvordan man kan tænde tågelygter i en Dodge Durango
Hvordan fjerner jeg point fra en Florida kørekort efter 30 dage?
hvordan man skal køre en pind -shift lastbil