om hybridisering

om hybridisering

Udtrykket " hybridisering " er en løst anvendes i forskellige brancher . Dybest set , hybridisering er den handling at kombinere to ting sammen til noget nyt . Det nye element er ofte ligner hver af de oprindelige elementer. Faktisk kan det have karakter af både originale elementer og sin egen unikke egenskaber samt

Typer

Der er flere forskellige typer af hybridisering . I den genetiske verden processen refererer til en kombination af forskellige arter af organismer til at skabe en hybrid organisme . I kemi, er hybridisering selve blanding af atomorbitaler egnet til limning . Når to DNA-strenge er sluttet det kaldes nukleinsyre hybridisering . Ud over den videnskabelige hybridisering , er der andre typer udbredt . Hybridisering i lingvistik er ofte en term, der anvendes til at beskrive et enkelt sprog er blandet med en anden sort af samme sprog . Hybridisering i biler refererer til et køretøj , der er blevet ændret til at fungere helt eller delvist på el . Samlet set kan begrebet " krydsning "henviser til mange forskellige processer , afhængig af den sammenhæng, hvori den bliver brugt .

funktioner

De mest populære proces hybridisering er , når en plante eller et dyr er avlet med en anden plante eller et dyr fra en anden art . Grundene forskerne gøre dette er at øge den genetiske diversitet og for at avle efter specifikke egenskaber . Hybridisering er et populært valg inden for landbruget også. Agerdyrkere praksis krydsning at gøre stærkere og større anlæg . Mange opdrættere bruger også krydsning at avle de uønskede fysiske træk . Nogle hævder, det kan gøre racer stærkere . Men de fleste folk ofte bare lyst til at skabe nye racer . Krydsning er en anden form for krydsning og anvendes i både plante -og dyreavl . Krydsning kan skabe nye smagsoplevelser i landbruget . For eksempel er en tangelo et resultat af krydsbestøvning en mandarin og en pomelo . Hybridisering afgrøder er mere tilbøjelige til at være immune over for afgrøde sygdomme , som er en af grundene landmændene gør det .

Geografi

Natur hybridisering sker over hele verden . Ofte to forskellige genpuljer kombineres og den deraf følgende dyr er tvunget til at tilpasse sig deres nye omgivelser . På visse områder af verden , kan dette ske med succes med nye arter dukker op. Men i andre områder dyrene kan simpelthen ikke tilpasse sig og forsøget er en fiasko.

Overvejelser

Ofte to forskellige arter af dyr opdrættes med hinanden . Ofte, når avlen er en succes , dyret er steril . Men når dette er gjort med planter processen er oftest en succes . Faktisk er det nye anlæg ofte udmærket i stand til avl . Denne type opdræt er en fantastisk måde at hjælpe de samlede genetiske sundhed i forbindelse med hele planten befolkningen .

Misforståelser

Det er ofte tænkt udtrykket krydsning kun henviser til elektrisk biler . Imidlertid er det begreb, der anvendes i mange brancher til at beskrive forskellige processer inden for videnskaben. Faktisk er hybridisering mest populært anvendes i avl af planter og dyr .


Relaterede artikler


hvordan man forbereder en bil for handel med
hvordan du fjerner en nøgle fra antændelse af en 2006 Ford Focus zx4
biler , der få 25 miles per gallon
florida motorcykelkørekort krav
hvordan man kan kæde en belastning på en flatbed trailer
hvordan man kan tage Colorado tilladelse test online
hvordan du får din tilladelse med dine forældre lære dig hvordan man skal køre
hvordan du udskifter de bageste bremser på en Volkswagen Mk4 GTI
Chevy Astro minder
erhvervsmæssig kørsel skoler