om nye biler

om nye biler

Prisen for en Ford Model-T standarden fem sæde åben tourer var prissat til omkring 850 dollar i 1909 . Dog køretøjet har oplevet et gradvist kursfald i årenes løb , og af 1920 var det prissat til 300 dollars .
Ved dagens standarder , kan 300 dollar virke som en ægte vare , men i 20erne , var det flere penge end de fleste mennesker havde råd til . Siden da har prisen på et nyt køretøj skyrocketed , og nu varierer i pris fra nogle få tusinde dollars til millioner af dollars

Betydning

Køretøjer i Amerika er omtrent lige så almindelig i dag som baseball og æbletærte . De fleste mennesker ejer en bil , mens nogle ejer mere end én. Men andre bor i store byer og er i stand til at benytte offentlige transportmidler , og har ikke brug for en bil . People's kærlighedsaffære med nye biler begyndte , da de indså, at eje en bil betød frihed . Bilejere kan gå hvorhen de ville , når de ville, så længe de havde en bil til at køre .

Typer

Der er mange typer af biler , der gøres i USA i dag . De tre største bilproducenter , der er kendt som " Big Three ", er General Motors , Ford og Dodge . Disse bilproducenter er de mest populære amerikanske bilproducenter og sælge den største produktion af køretøjer . Men i 2007 blev Toyota en af de tre store på grund af et boom i popularitet med import køretøjer .
I dag kan amerikanerne vælge mellem amerikansk -made køretøjer eller import som f. eks Mitsubishi , Toyota , Honda og Hyundai . Der er også Mercedes , BMW , Volkswagen og mange flere at vælge imellem . Der er store køretøjer , små køretøjer , sports utility og økonomi køretøjer. Varevogne , lastbiler , biler , coupéer , cabrioleter , sportsvogne , familie biler , to-sæders biler , biler, sæde syv ; . næsten enhver type for at opfylde dine behov

Geografi

Geografi spiller en stor rolle i , hvad type bil en person vil købe . Hvis nogen bor i et område , der er udsat for en masse sne eller dårlige kørselsforhold om vinteren , er han eller hun mest tilbøjelige til at købe en fire-hjulstræk , firehjulstræk eller forhjulstræk køretøj . I modsætning hertil en person , hvis liv i et mildt klima , kan en sedan eller sportsvogn være , hvad de er i markedet for . Folk , der bor i bjergrige terræn kan være tilbøjelige til at købe sports utility vehicles , Jeeps eller fire-hjulstræk pickup trucks .

Overvejelser

Den bedste måde at begynde at planlægge dit nye bilkøb er at beslutte, hvad der passer ind i dit budget . Sørg for at du nemt kan gøre din månedlige bil betalinger . Når du beslutter , hvad du har råd , kan du beslutte, hvilken type bil passer ind i dit budget . Måske kan du kun råd til en kompakt bil , eller måske du har råd til en SUV eller en luksus bil . Internettet er et nyttigt værktøj når du søger efter køretøjer. Du kan få specifikationer, funktioner , priser , gas økonomien og anden info . Der er mange mærker og modeller på markedet i dag , så vælg omhyggeligt , som du vil højst sandsynligt blive stukket med bilen i mindst 5 år , indtil du betaler det off . Sørg for at du har penge nok til en udbetaling . De fleste forhandlere og kreditorer kræver ikke mindre end 10 procent af købesummen som et acontobeløb på det tidspunkt for køb og levering , før de vil finansiere dig .

Potentielle

Må ikke haste ind i et køb . Tag din tid . Vælg en forhandler med omhu. Nogle forhandlere opmærke bilpriserne , så de kan "slash " dem og gøre det ud som om du får en god handel . Sørg for, at du køber din bil hos en velrenommeret forhandler . Prøvekøre en par forskellige biler . Måske kan du ikke vælge mellem et par af farver . Test Drive dem begge . Gøre bilerne håndtaget anderledes ? Har den ene tilbyder flere funktioner til en tilsvarende pris ? Jo mere biler du prøvekøre , jo mere sandsynligt er du at finde en, du virkelig kan lide.
Når du køber en ny bil , også huske på din livsstil og behov . Har du en stor familie , der kræver en masse af køretøjer rum? Har du pendler en masse og har brug for en bil, der er gode på gas ? Disse er nogle ting at overveje, når de køber en ny bil .

Fordele

Selv om du køber en ny bil , er der ingen fortæller , hvad der kan gå galt . Selv nye biler kan få fabrikken fejl . Overveje at købe den udvidede garanti og GAP dækning, vil blive tilbudt til dig , når du er ved at færdiggøre den finansielle papirarbejde .
Disse to punkter vil hæve din månedlige betaling , men hvis noget går galt med din bil , eller hvis du er involveret i en kollision , kan disse ting spare dig for en masse penge i det lange løb .
Den udvidede garanti normalt dækker omkostningerne og reparation af større dele , efter at fabriksgarantien er udløbet . GAP dækning er en forsikringspolice , der betaler , hvad din bil forsikringen ikke dækker i tilfælde af en auto kollision .

Effects

Et godt gennemtænkt plan kan spare dig tid og penge , når de køber en ny bil . Gør din forskning , før du rent faktisk køber en ny bil eller endda sætte sine ben på forhandleraftalen 's begrundelse kan også spare dig penge i det lange løb . Lad ikke en sælger styre dig hen imod noget du ikke har råd . Gør det klart, at du ved hvad du ønsker, og at du ikke er villig til at rokke på den prisklasse du kigger på . Ofte sælgere vil forsøge at sælge dig en bil , som du ikke har råd til , med løfter om øjeblikkelig rabatter og pris slashing . Sørg for at du kender værdien af den bil, du kigger på , og lad dig ikke narre .


Relaterede artikler


almindelige problemer med Toyota
hvordan man kan bestride en fartbøde i Californien
Californien motorcykel ansigtsmaske lov
hvordan man stopper en bil
hvordan man kan købe en Buick
hvad er procedurerne for Vognbaneassistent ?
hvordan man kan lave en blind plet spejl
kørselssikkerheden tjekliste
hvordan man kan forhandle med en bilforhandler
auto bil sikkerhed