om udvidet garanti til biler

om udvidet garanti til biler

Hvis din bil ikke er dækket af garantien , kan du blive hængende fod regningen for dyre reparationer . Derfor er mange mennesker vælger at betale lidt penge op foran for at beskytte sig mod at blive stukket med en massiv reparation lovforslag . Det giver mening , fordi nutidens udvidede garantier er alsidige kontrakter, som omfatter alle typer af reparationer . De er relativt billige også , når man sammenligner dem til prisen for en reparation job

Misforståelser

Udvidede garantier koste for meget at være umagen værd . Det er en misforståelse . Der er mange billige forlænges automatisk garantier , men gør de ikke altid tilbyde den bedste dækning . Alligevel kan selv de dyrere garantier giver tilstrækkelig beskyttelse til at være mere end umagen værd , beskytter dig mod potentielt tusindvis af dollars i auto udgifter til reparation .

Fakta

Udvidet bil garantier tilbyde dækning for flere dele af din bil fra drevet tog til brændstofpumpen . De vil dække din bil reparation, når en del fejler eller pauser . De dækker ikke skader som følge af en kollision . Disse garantier kan købes fra en garanti selskab for et sæt åremål .

Fordele

En udvidet bil garanti giver dig ekstra ro i sindet , fordi du ved, du vil ikke være ansvarlig for at betale for en del , der pauser . De kan især være til gavn for dem , der køber en brugt bil fra en privat sælger , og er i tvivl om tilstanden af bilen . En udvidet bil garanti vil sikre , at visse vigtige dele er beskyttet , når sælgeren ikke tilbyder en garanti .

funktioner

Udvidet bil garantier har flere funktioner , herunder muligheden for at blive overført til alle, der køber din bil . De tilbyder også ekstra beskyttelse til bugsering , leje biler og transport hjem , når bilen bryder sammen langt væk fra hvor du bor . Yderligere funktioner henvises til vilkårene i garantien , herunder hvor længe garantien er i kraft , eller hvordan miles det dækker .

Ekspert Insight

Køb en udvidet garanti , der dækker dit køretøj for de dele , du er mest bekymret for. For ældre biler , køre tog , transmissioner og brændstofpumper er de dyreste ting at reparere . Så giver det mening at købe en garanti for dem, hvis der ikke er en . Chancer er garantien vil koste mindre end den erstatning for et af disse store dele . Nogle garantier dækker også enkelte dele , og kaldes enkelt-dele garantier . Du kan få dem til brændstofpumper , generatorer og andre store dele . De koster mindre og holde dig dækket

Type

Udvidet bil garantier falder i to kategorier : . enkelt-del og flere dele garantier . Single-del garantier dækker kun en del som en generator , og multi-del omfatter en blandet pose af dele . Ikke alle multi-part garanti dækker alle dele . Kun kofanger -til-kofanger garanti dækker alt på din bil , fra drev toget til rotorer . De dækker ikke slid og ælde dele som bremser . Kun slid og ælde garantier dækker bremser og rotorer . Fælles sub-typer af garantier kan nævnes omsættelige , ikke -overdragelig og fradragsberettigede eller ikke -fradragsberettigede garantier .


Relaterede artikler


parkering love for smart biler i Europa
hvordan man skaber en stor forfængelighed nummerplade
hvordan man får det bedste tilbud på en ny bil
hvordan du udskifter en titel til en bil i Colorado
hvordan man kan få luften ud af dækkene
hvordan man kan forny en foreløbig kørekort
hvordan man op brændstof kilometertal
hvordan man kan købe en ny bil online
krav for at modtage en Texas kørekort
hvordan kan du få føreren poster i Oregon State ?