hvad er meningen med instrumentbrættet advarselslamper ?

hvad er meningen med instrumentbrættet advarselslamper ?

En tændt dashboard advarselslamper kan bringe på stress og bekymring for mange bilister . Mens den ulejlighed bag mange af lysene kan håndteres enkelt, det er bedst ikke at vente , hvis noget skal kontrolleres . Ignorere et dashboard advarselslampe kunne betyde , at en simpel reparation bliver en langt større . Hvis du ikke kan finde ud af , hvorfor en lys er tændt , tager bilen til en betroet mekaniker eller auto dele butik

vedligeholdelse spørgsmål

De fleste biler har en lys , der siger " vedligeholdelse, der kræves . " Når dette lys , det normalt betyder, at din bil har brug for andet end en simpel olieskift . Normalt vil olieskift selskab nulstille den , hvilket betyder at det vil komme igen i omkring 3. 000 miles . Selv om dette er en mindre vedligeholdelse spørgsmål , olieskift er vigtigt for motorens levetid . En tændte olie let kan betyde olie er lav , eller der er lidt olie tryk . I sådanne tilfælde kan vedligeholdelse også være påkrævet.

Motor Spørgsmål

De fleste biler har et lys i et symbol på en motor , hvis computeren registrerer motoren ikke kører som det skal . Dette kunne være et mindre problem , såsom en dårlig sensor , eller den ulejlighed kunne være store . Ligegyldigt hvad , vil dette sandsynligvis jobbet for en mekaniker , der kan tilslutte en læser til din bil for at fortælle for sikker . I nogle bilmodeller , hvis motoren begynder at blinke det er en alvorlig sag, og kræver øjeblikkelig opmærksomhed .

Fuel Light

Dette er et lys, der kan komme på almindeligt , især for de chauffører , der har tendens til at kører deres biler tør for brændstof før påfyldning . Hvis dette lys tændes , typisk et køretøj vil have mellem en og to liter brændstof i tanken. Påfyldning af tanken skal ske så hurtigt som muligt , så lavt brændstof i sidste ende kunne have en negativ effekt på brændstof pumpesystem .

Den Brake Light

Normalt , hvis bremsen lyser , betyder dette ikke viser en Problemet med bremserne selv , men med bremsevæske niveauer . Typisk har de bremserne ikke har følere og problemer er som regel bemærket af den måde, de føler eller lyd . Hvis bremsevæsken er lav , kan det udløse et instrumentbræt lys og væsken skal derefter fyldes . På baggrund kunne også indikere, at parkeringsbremsen er indstillet .

Dør Spørgsmål

Hvis en dør ikke er lukket til det punkt , hvor det er sikkert , vil dette også ofte udløser en lys på instrumentbrættet . Afhængigt af bilmodel , vil lyset enten vise hvilken dør der er årsag til problemet , eller det kan vise en generisk dør . Dette gælder også for stammen døren er usikrede , men det er ofte en særskilt lys .

Batteri Light

Batteriet lys er typisk en anden misvisende lys , fordi problemet er ofte ikke selve batteriet . Snarere problemet kan med generatoren , som arbejder for at genoplade batteriet . Hvis dette lys skinner , er det bedst at slukke så mange elektriske systemer som muligt-såsom stereoanlæg og klimaanlæg-og har problemet kontrolleres af en mekaniker eller auto dele butik

Andre Lights

. Mange af de andre lys , der normalt vises på instrumentbrættet varslingssystemer også er temmelig selvforklarende . En sikkerhedssele lys angiver , at ikke alle beboerne er iført en sikkerhedssele . Et skarpt lys indikator minder de drivere, høje bjælker er på , som kan være en fare for modkørende trafik .


Relaterede artikler


hvornår skal du bruge din havariblinket ?
bil sikkerhedsprocedurer
hvordan man eje en knallert ansvarligt i Michigan
driver uddannelseskrav
kreative måder at spare gas
ulykke påstand oplysninger
hvordan var det Autobahn bygget ?
ulykker forårsaget af mobiltelefon brug
hvordan man kan Reiki væk gadeoptøjer
historien om forruder