hvordan man kan lære dit barn at køre

hvordan man kan lære dit barn at køre

Den tid er kommet, hvor din søn /datter har nået den alder til at køre . Hvor jeg bor , teenagere får deres førerbevis i en alder af 15 og er berettiget til en faktisk kørekort på dagen for deres 16 års fødselsdag . Nogle elever er så heldige at lære at køre i deres high school eller på en pebret kommerciel driver skole licens fra Secretary of State . I min tilstand , skal den studerende et minimum af 50 timers bag-hjul praksis tid , herunder 10 timer om natten . Hvis du læser dette , og du har besluttet dig for at være dit barns instruktør , vil denne artikel foreslå nogle gode tips i denne indlæringskurve. Husk, at dette er en skræmmende og stressende tid for forældrene, men husk på dit barns angst samt

Du skal bruge: .
Masser af tålmodighed
bil .
studerende driver tegn eller vindue blæk .


1 .
Det første du skal gøre er at købe en studerende driver tegn eller købe vindue blæk . Post skiltet i bagruden eller skrive på bagruden med store bogstaver ( STUDENT DRIVER ) . Du kan også våde ned en bar af håndsæbe og skrive på vinduet med det . Hvis dit studiekort han fører uanmeldt , chancer er de vil få honked på , skreg eller værre endnu-den berømte fugl ! Tro mig, når jeg fortæller dig , vi kørte en dag uden et tegn .
2 .
Det vigtigste , at den forælder skal gøre er at bevare roen . Der skal være NO råbe eller gøen ORDRER til dit barn . Dit barns kørefærdigheder vil skræmme lort ud af dig , men du skal bevare roen og kun bruge en hæk stemme , hvis din sikkerhed er i fare . Der skal være nogen afspille musik i løbet af denne indlæringskurve. Ok , tid til at komme i gang . Forudsat du har lært dit barn det grundlæggende , lader komme til at køre . Start den første dag ved at have dit barn kører rundt om blokken i dagtimerne alene. Når han /hun er komfortabel med , at udvide kørsel område til tre blokke og så videre og så videre . Må ikke holde dit barn i bilen for længe den første dag , skal du arbejde op til det . Sørg for, at dit barn praksis bryde når du siger "Break "! Du skal være sikker på dit barn vil gøre dette på kommando .
3 .
Efter omkring en uge at køre sideveje , vil dit barn blive klar til nogle store veje, men holde dem væk den travle dem for nu . Jeg har stadig anbefale dagtimerne kører alene. Dette vil være et godt tidspunkt for dig og dit barn til at blive fortrolig passere modkørende biler , trække ind parkeringspladser , backup kørsel og praktiserende 4-vejs stopper . Har dit barn køre dig på din ugentlige ærinder . Dette vil give ham /hende tillid til at køre disse ærinder alene en dag. Prøv at holde køretid under en time.
4 .
Efter at have øvet køre en måned , til sin tid begynde at tage dit barn ud på natten drev . Dette vil være frygteligt ja , dog være sikker på , fordi dit barn er kommet langt siden dag ét , og er forhåbentlig føler mig temmelig komfortabel bag rattet . Du kan begynde at indføre motortrafikvej /landevej kørsel på en måned mile markør . Tag ikke dit barn på en motorvej på natten, indtil han /hun har været praktiserende natkørsel og er yderst komfortable med det .
5 .
Når du har ramt den 40. time af praksis tid , er det tid til at give dit barn en adresse og få ham /hende køre til det . Prøv picking en destination , som tager dig med på en motorvej og en stor by . Jeg tog fødested ud af min mands dåbsattest og gjorde min søn drev mig til hvor far boede , da han blev født .
6 .
Dit barn har opfyldt alle de krav og det er tid til at få sit kørekort . Ord af rådgivning , dit barn er stadig ikke en erfaren chauffør , så hold at køre med dit barn , indtil du virkelig føler sig trygge som passager i hans /hendes bil .

gode råd og advarsler


 • Vær tålmodig , vil dit barn få det bedre.
 • nr. råben !


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan tage skridt til , mens man kører begynde at se ( og høre ) motorcykler
  hvordan man får en Nevada kørekort ( for teenagere og nye drivere )
  internationalt kørekort regler
  hvordan man kan føle sig trygge og behagelige som en udpeget chauffør
  hvordan man kan øge brændstoføkonomi i en Toyota Tacoma
  hvorfor kører langsommere spare gas ?
  hvordan man kan justere nye forlygter
  hvordan man kan spare penge og gas
  der opfandt den moderne sikkerhedsselen ?
  hvordan man kan spare liv og penge , når du kører