Hvordan kan jeg forny et handicap opholdstilladelse i Georgien ?

Hvordan kan jeg forny et handicap opholdstilladelse i Georgien ?

I 2006 ændredes staten Georgia sin politik vedrørende udstedelse af alle former for parkeringstilladelser og nummerplader til handicappede bilister . Som en følge heraf er alle handicappede skilte og nummerplader behandles gennem Georgien Department of Revenue i stedet for gennem Department of Motor Vehicles . Tilladelserne kan fås på det lokale tag -kontorer over hele staten Georgia

Send en handicappet 's Parkering affidavit

Før erhverve en handicapparkering tilladelse i Georgien , skal en person udfylde formularen MV-9D fra Georgien Department of Revenue , der findes på ga . gov . Dette skema , der kaldes den handicappedes Parkering affidavit , viser alle førerens relevante oplysninger . Den viser også , hvilken type parkeringsbillet for hvilken en person anvender , sammen med den type af handicap , der er involveret .

Udfylde en handicappet 's Parkering affidavit

Den øverste del af MV-9D handicappede Parkering affidavit kræver at ansøgeren fremlægge køretøjsmonterede informations-og opholdssted . Den tredje sektion indeholder en liste over type af handicappede parkeringstilladelser , der er tilgængelige . Den fjerde del af skemaet kræver, at en persons læge vidner til en handicappet i spørgsmålet. Den form kræver også , at lægens underskrift være notarized .

Fornyelse Faste handicapparkering faresedler

En permanent handicapparkering fareseddel er forskellig fra en nummerplade i , at det hænger fra et spejl inde i bilen . Der er intet gebyr med en permanent parkering plakat , mens der er en årlig afgift for at forny en nummerplade . En permanent parkering skilt skal fornyes hvert fjerde år. En handicappet 's Parkering forklaring ( MV-9, D ) skal indsendes hvert fjerde år for denne fornyelse . En person behøver ikke at eje en bil for at få en permanent handicapparkering fareseddel. Den plakat kan anvendes i køretøjer , hvor den handicappede er ridning .

Fornyelse en handicappet License Plate

En handicappet nummerplade skal fornyes hvert år . En mærkat er knyttet til licensen plade, der er godt indtil bilisten næste fødselsdag . En MV-9D handicappede Parkering affidavit må kun indsendes én gang for at opnå en handicappet nummerplade . En bilist behøver kun at sende deres fornyelsesgebyret eller betale det online for at modtage de nye nummerplader decal .

Fornyelse af en særlig permanent parkeringstilladelse

Der er også en særlig permanent parkeringstilladelse , som er en plakat , der hænger på spejlet af et køretøj . Denne tilladelse er for handicappede bilister , der driver særlige køretøjer , der har håndtag , der styrer speeder og bremser . Denne tilladelse er for handicappede , som indebærer tab af øvre eller nedre ekstremiteter . Den særlige Permanent Parkering Tilladelse kræver gebyr , og skal fornyes gennem den lokale tag kontorer hvert fjerde år.


Relaterede artikler


hvordan man kan give ordentlig bilulykke rådgivning til familie og venner
gaffeltruck driftsinformationer
love om fremskyndelse billetter
den sikreste bilsæder til babyer en år & ældre
hvordan man kan skifte vognbane og flette i tung trafik
typer af dæk til biler
hvad man skal gøre, når din bil bliver stjålet
hovedårsagerne til mænds bilvrag
hvordan man bevæger sig sikkert på vej
hvordan du gør din bil sidste og få bedre kilometertal