canadiske motorkøretøj sikkerhedsbestemmelser

canadiske motorkøretøj sikkerhedsbestemmelser

Den motorkøretøj sikkerhed gegulations i Canada er aktiveret af Motor Vehicle Safety Act, som regulerer produktion og import af motorkøretøjer og beslægtet udstyr for at mindske risikoen for dødsfald , tilskadekomst og beskadigelse . Disse forordninger omfatter ordrer såsom dem der vedrører fastholdelsesanordninger gerne bilsæder . Kort sagt , er der et væld af forskrifter vedrørende motordrevne køretøjers sikkerhed i Canada .

Vehicle kontrol og displays

Der er otte skemaer eller afsnit , vedrørende motorkøretøjer sikkerhedsregler i Canada . Hver af disse planer har op til seks delmængder , eller dele . Skema IV , del II , for eksempel , lister regler om placering og identificering af køretøjer kontrol og skærme . Dette omfatter motorkøretøjer funktioner såsom spejle , krav til forlygter , vedtægter på forruden afrimning og defogging , og forruden aftørring og vask systemer . Også i denne liste , og en del er regler om bremsesystemer , speederen og skolebus fodgængere sikkerhedsanordninger.

Occupant sikkerhed

Bilag IV , del III omhandler beskyttelsen af en beboer på et motorkøretøj. Dette er det område, der omfatter brug af sikkerhedsseler og fastholdelsesanordninger , forankring af sæder og nakkestøtter . For eksempel skal alle MP personbil , bus , lastbil , personbil og trehjulede køretøj opfylder de bestemmelser, der findes i " Teknisk standarder dokument nr. 202 , nakkestøtter . " Der er også er regler , der refererer til indbyggede barnefastholdelsesanordninger og selepuder , påkørsel bagfra vagter og bus vindue fastholdelse , frigivelse og nødudgange .

Snescootere

Skema VI er den del af sikkerhedsreglerne dedikeret til snescooter og snescooter cutter standarder . Regulativer for snescooter kuttere , eller trailere til at trække børn , kræver, at en kniv er udstyret med en stiv trækstang i stand til 90 grader af rullende bevægelse i hver retning . Desuden skal fræsere være udstyret med en liste af refleksanordninger ikke mere end 760 mm over jorden . Snescooter bestemmelser omfatter respekt køretøj identifikationsnumre og mærkning. Også skal alle snescootere være udstyret med en godkendt nødbremsehåndtag .


Relaterede artikler


hvad er en prik test for lastbilchauffører ?
hvordan man starter et køretøj i ekstrem kulde
hvordan Ace din kørsel tillader test
defensiv kørsel styring teknikker
Michigan CDL krav
hvordan man kan øge mpg til en ford
hvordan man skal reagere hurtigt , hvis din gas pedal sætter sig fast under kørsel
Britax huske informationer
hvordan man programmerer den indbyggede garage døråbner i bilen
hvordan man kan sikkert rejse med bil