hvad de skal gøre , hvis du får en fartbøde

hvad de skal gøre , hvis du får en fartbøde

Hvis du er stoppet for en fartbøde , vil du sikkert føle irriteret , ked af det eller vred . Ikke desto mindre , lad ikke dine følelser show . Bagefter kan du vælge at kæmpe billetten , forberede retssagen , og forsøge at vinde din sag

Initial Interaktion med Officer

Vær høflig og samarbejdsvillig til den betjent , men ikke indrømme du var hurtigere . Få papirarbejde fra officer , hvis det er muligt . Skriv ned nærmere oplysninger om hændelsen , herunder samtale, rejsevilkår , placeringen af politiet bilen , mængden af trafik, tid og dato, og alle andre relevante oplysninger . Hvis du har et kamera , fotografi området .

At Home

Læs billet og afgøre, om det giver mening at betale eller bekæmpe det . Hvis du vælger at kæmpe billetten , vil du normalt have en mulighed for at plea bargain , hvilket betyder, at du vil blive tilbudt en mindre lovovertrædelse , der bør være færre point og en nedsat bøde . Overvej , om en dom negativt vil påvirke din forsikringspræmier eller en verserende retssag i forbindelse med en ulykke . Du vil sandsynligvis bruge en advokat , hvis du er bekymret for en ulykke .

Billetten giver anvisninger for at anmode om retssagen . Angive din hensigt at prøve sagen ved at sende et brev eller form , kvittering så du ved retten modtog den. Sæt dine noter om den scene , de billeder, du måtte have taget , og den underskrevne kvittering på et sikkert sted .

Forbered Domstolen

Organiser din dokumentation for dit forsvar . De mest lovende forsvar vil være tekniske problemer med radar -detektor eller obstruktion af den hastighedsbegrænsende tegn , men check love for dette . Begrundelse for en indrømmelse af hastighedsovertrædelser normalt resulterer i en domfældelse . Hvis din forsvar bliver underskrive obstruktion , har støtte fotografier . Hvis du planlægger at bekæmpe billetten ved at hævde , at radar-detektor var behæftet med fejl , sørge for at gennemgå og kopiere vedligeholdelsesrapporter på forhånd . Derudover kan radar målinger være upålidelige , hvis de er til at stole på i en forkert afstand . Læs manualen for at finde ud af den minimale og den maksimale afstand til præcise målinger . Så kig på din papirarbejde at afgøre , om området var passende .

Retten Dato

Prøv at forsinke retten dato, men meddeler domstolen er så aktuelle som muligt via mail . Retten kan ikke godkende flere forsinkelse anmodninger . Hvis officeren ikke vises på banen dato, vil du vinde sagen . Alligevel påtager sig officer vises . Praksis og forberede dig til retssagen .

ved hoffet

Kjole en hensigtsmæssig måde i et jakkesæt eller konservative kjole . Være respektfulde til retten og officer . Kom forberedt med beviser , der understøtter dit forsvar . Politiet officer vil fremlægge sin sag først, og så har du mulighed for at krydse undersøge ham om gyldigheden af hans vidneudsagn . Så vil du præsentere din forsvar . Vær forberedt på eventuelle spørgsmål fra officer kan have , når du er færdig .


Relaterede artikler


hvordan hestekræfter beregnes ?
hvordan man kan læse et trafikuheld rapport
hvordan man kan kontrollere status for et kørekort i Virginia
hvordan man kan undgå at blive hurtigere billetter
hvordan man kan starte en manuel på en bakke
hvordan man kan sigte tågelygter
hvordan man beregner en speedometer med større dæk
ting der er nødvendige for at få en California kørekort
hvordan man billet buste : forklarer os fælles myter i forbindelse med trafik billetter
den sikreste bilsæder til babyer en år & ældre