hvordan du udskifter barnestol stropper

hvordan du udskifter barnestol stropper

Barn sikkerhedsseler er vant til at begrænse børn , når man sidder i en bil i bevægelse. Disse seler forhindre børn fra forfærdelige bilulykker , og dermed redde barnets liv . Men en barnefastholdelsesanordning seletøj har en levetid på 10 år . Efter den tid har selen til ændrede , for at det at yde maksimal beskyttelse for passageren . I dette tilfælde har forældre /vejleder til at erstatte stropperne af sikkerhedssele , fordi denne del typisk lider under slitage med konstant brug

Du skal bruge: .
autostol .
Nye remme .


1 .
Træk selestropperne ( som er placeret på bagsiden af sædet) , så vidt de vil gå , indtil du ser metalpladen . Dette er det objekt som seler fastgøres til . I nogle tilfælde er det ikke lavet af metal , men plastik . Denne procedure gælder for sikkerhedsseler fundet i carseats . For ikke-carseat sikkerhedsseler , gå videre til trin 5 .
2 .
Fjern hver strop fra metal /plast plade .
3 .
Træk begge selestropper gennem selen slot på forsiden af sædet. Gå til forsiden og træk fra brystet klip , indtil metalpladen er ude og selen er helt ude af sædet .
4 .
Indføre de nye plastik /metal plade under sædet . Træk nye stropper fra din nyligt erhvervede sikkerhedssele gennem det ønskede sele slot . Det anbefales , at du bruger den første sele slot til småbørn , den anden for 2 årige børn , det tredje for 3 -årige og den fjerde og sidste for børn op til 10 år .
5 .

afhægte snor fra bagsiden af selen . Selestropperne tages så godt. Træk din nye stropper gennem metal krog og klemme stramt at justere dem .

gode råd og advarsler


 • For det normale barn sikkerhedssele , kan du kun ændre i stropperne . Normalt , når et barn sikkerhedssele er slidt , stropperne er den værst ramte del . Men hvis dit barn sikkerhedssele ikke fungerer ordentligt , anbefaler vi dig at købe en ny .
 • Stram og løsn stropper til dobbelttjekke , at selen er korrekt.


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan sænke point på din nye york kørekort
  hvordan man kan være en god og sikker chauffør
  snerydning teknikker til små lastbiler
  køretøjets sikkerhed fakta
  hvordan man kan kvalificere sig til defensiv køreskole
  hvordan man kan ændre fra klasse B til klasse en CDL
  hvordan man kan forberede sig på at være strandet i bilen
  Sådan nulstiller vadested alarmer
  hvordan man finder ud fartbøde historie
  hvordan man kan mindske risikoen for at få din bil stjålet