hvordan man kan bryde en bil vindue nemt

hvordan man kan bryde en bil vindue nemt

Nødsituationer kan gøre os gøre ting, vi normalt ikke ville overveje . En af disse ting kan være at bryde ud din bil vindue: sværhedsgraden af din situation kan opveje udgifterne til skader du gøre for at dit køretøj . Måske du låst dine nøgler i bilen på købmand , og du skal komme hjem på grund af en nødsituation . Måske er din kærestes far fortalt dig at fare vild eller få døde , og dine nøgler er låst inde i bilen . Du skal være sikker , når du forsøger at bryde bilen glas , selvom , eller du kan ende bryde mere end blot dit vindue . Hvis du forsøger at bryde vinduet ved blot at slå på det med din næve , kan du ende med at bryde din hånd
1 .
Kig dig omkring for noget , du kan bruge til at bryde ud af vinduet . Anvend aldrig dine bare hænder . Søg efter noget, der er tung og sløv . En mursten er stor ; en slagge blok er OK , en 2- i -4 vil være tilstrækkeligt , hvis der ikke tungere , som en tung klump beton , der er tilgængelig er. Hvis du er inde i bilen , og du skal bryde glasset for at komme ud , du sandsynligvis ikke vil have en passende stump genstand i bilen . Du bliver nødt til at sparke glasset ud . Lig på ryggen i sædet , med bunden af dine hæle mod glasset . Brug sko med tykke , hårde såler . Så bag ryggen, trække dine knæ til brystet og sparke vinduet med en trampet bevægelse , slående med hæle .
2 .
Tag forsigtig sigter mod vinduet . Denne måde vil du ikke gå glip af og sårer dig selv eller din bil . Vinduet er dyrt nok til at erstatte sin egen , at sætte en stor bule eller ridse i metal eller maling job i din bil øger blot spot til skade .
3 .
Hop ud passageren vindue i bilen, hvis det er muligt. Jab på det med stump genstand eller kaste stump genstand , mens stående flere meter væk . På denne måde vil du ikke have knust glas over hele dit sæde . Vend dit ansigt væk fra glasset , som det splintrer .

gode råd og advarsler


 • Smashing din bilrude bør kun være en sidste udvej . Afgøre, om der er nogen anden måde at løse en nødsituation , som ikke udgør skader på dit køretøj eller risiko for din egen trivsel .
 • Hvis glasset nedskæringer dig, når du smadre vinduet , ikke ignorere såret . Brug en ren klud til at binde de sår , indtil du kan søge lægehjælp .
 • Overvej at købe en nødsituation vindue punch , en anordning er designet specielt til at bryde et vindue i tilfælde af en nødsituation . Opbevar punch i en let-til- adgang placering i bilen . Disse er designet til at punch vinduet indefra , som når du har brug for at komme ud af bilen .
 • Hvis bilen er nedsænket , skal du muligvis vente til bilen til at fylde med vand , før bryde glasset . Og samtidig lade bilen fyldes med vand kan være en skræmmende begreb , der glasset implodere i bilen kan være mere farlig end vand .


 • Relaterede artikler


  hastighedsgrænse tegn regler
  hvordan man bruger et headset til at køre lovligt
  hvordan man skaber gøre det selv blokeringsfri bremser
  hvordan man kan leje en hummer
  vejskilt oplysninger
  hvordan du udskifter en bil certifikat af titel i Californien
  hvordan man stopper får hurtigere billetter
  hvordan man kan tænde forlygterne på en Ford Focus
  hvordan man skal køre en bil uden blokeringsfri bremser
  hvordan man kan lære en teenager hvordan man skal køre