hvordan man kan lære at parkere din bil

hvordan man kan lære at parkere din bil

Lære at køre , er en spændende oplevelse , da det giver folk mere frihed , fordi de kan køre sig selv til ethvert sted, de ønsker at gå uden en anden til stede . Parkering en bil er et vigtigt aspekt af at lære at køre . Vinklet og parallel parkering og hvordan man parkere på en bakke , er alle aspekter af parkeringspladser en person skal være i stand til at gøre
1 .
Tag en førers læreanstalter . Læs om kommende førerens uddannelser i dit community ved at kontakte kontoret på din lokale afdeling af motorkøretøjer ( DMV ) . Tilmelde sig kurset at lære at parkere en bil samt få praksis gøre det . Vid, at mens dit primære fokus er på parkering , vil du også blive bedt om at praksis kørsel , drejning , sammenlægning og andre bil manøvrer .
2 .
Lej en privat instruktør . Hvis du blot ønsker at fokusere udelukkende på parkering , finde en privat kørelærer , der vil hjælpe med at undervise og vejlede dig i dette særlige aspekt . Find en tom parkeringsplads , hvor du kan øve vinklet og parallel parkering uden frygt for at ramme et andet køretøj . Som din parkering færdigheder vokse , praksis parkere bilen i fuld parkeringspladser og på travle gader , hvor parallel parkering er tilladt . Hvis du ikke kan finde en instruktør , få et familiemedlem eller en ven der er god til parkering for at undervise og coache dig .
3 .
Opsæt en mock parkeringsplads . Find en tom parkeringsplads eller område , hvor du kan kortlægge en parkeringsplads ved hjælp af kegler , spande , skraldespande eller andre elementer, du kan ramme uden at beskadige din bil . Oprette en parallel parkeringsplads samt en vinklet stedet og praksis parkering i dem , indtil du er sikker på du kan gøre det med rigtige biler .
4 .
Øvelse med forskellige køretøjer . Køretøjer har ofte en anden mening og varierer lidt i deres bevægelser, når de driver dem , så det er en fordel at bruge et par forskellige dem når de skal lære at parkere . Spørg familie og venner , hvis du kan bruge deres biler til at praktisere med . Ud af dem, du prøver , at finde den bil, du føler dig mest fortrolig med ved parkering . Brug den til din kørsel og parkering test , hvis den person vil give dig .


Relaterede artikler


hvordan man får en amerikansk kørekort som en ikke - borger
hvordan man kan køresikkerhed tips til vinter
hvordan man får en motorcykel kørekort
hvordan man kan måle parkering boder
hvordan man kan studere tillade test
hvordan du beskytter dine øjne , når airbags gå ud i bilen
Michigan CDL krav
Toyota FJ sne kørsel tips
Sådan finder du en bilulykke advokat for skadesager
hvordan man finder en parkeringsplads