hvordan man kan sænke point på din nye york kørekort

hvordan man kan sænke point på din nye york kørekort

Under 5 point på en New York- kørekort er tæt på afgrunden af en driver Responsibility Assessment, som betyder, at du bliver nødt til at betale en ekstra $ 100 om året i 3 år. Det er en total på $ 300, og alt på grund af point på din rekord . At deltage i en defensiv kørsel naturligvis ikke kun gør bedre bilister på vejen , det tager også 4 point ud af deres nuværende kørsel rekord

Du skal bruge:
få point på din NY Driver 's License inden for de sidste 18 måneder
. NY State DMV Godkendt Defensive køreteknisk kursus .


1 .
Det første skridt til det laveste punkt på din kørsel record er at finde en NYSDMV godkendt defensiv køreteknisk kursus for punkt reduktion . De fleste udbydere af kurset tilbyder mulighed for at tage kurset i et klasseværelse indstilling eller online . Hvis du vælger at udfylde den online , har du mulighed for at fuldføre den på din egen bekvemmelighed .
2 .
Når du har fundet en godkendt uddannelse, dit næste skridt er at registrere . Du kan registrere på den trafik skole , eller besøge skolens hjemmeside. Det er normalt hurtigere at registrere online , og alt hvad der er brug for, er grundlæggende information til chaufføren og faktureringsoplysninger.
3 .
Det tredje skridt er at gennemføre kurset . New York Department of Motor Vehicle kræver naturligvis at være 6 timer. Når du er færdig det online dine fremskridt vil blive sporet , og du behøver ikke at udfylde det hele på én gang . Kurset kræver ingen afsluttende eksamen for at modtage dit certifikat for færdiggørelse .
4 .
Når kurset er afsluttet udbyderen skal underrette New York DMV , at du har gennemført kurset . På det tidspunkt vil din driver rekord blive reduceret med 4 point . Dette punkt reducation betyder , at DMV ikke vil tælle op til fire point på din kørsel record mod kørekort suspension .

gode råd og advarsler


 • Dette kursus er også kaldet Point og Forsikring Reduktion Program ( PIRP selvfølgelig )
 • Points vurderes i forhold til din kørsel record baseret på den dato , du har begået trafikforseelse , ikke den dato , du blev dømt i retten .
 • Hvis du vil også gerne modtage PIRP 10 % obligatorisk forsikring rabat certifikatet skal fremlægges for din forsikring agent inden for 90 dage at fuldføre kurset .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan overføre lejekontrakten nummerplader
  hvordan man kan undgå at blive dræbt eller såret , mens man kører ind i en bygning zone eller en trafikprop
  hvordan man kan forberede sig på DMV test
  hvordan man lærer defensiv kørsel
  driver uddannelseskrav
  hvordan man kan deaktivere onstar
  hvordan man kan lære børn at blive bedre teenage drivere : tips til småbørnsforældre
  hvordan man kan forhindre din bil bliver stjålet eller brudt ind
  hvordan man ikke skal trække en bil
  hvordan hestekræfter beregnes ?