hvordan man vinkel parkere en bil

hvordan man vinkel parkere en bil

At lære at parkere en bil er en vigtig del af at lære at køre . Af de tre hovedtyper af parkering --- vinkelret ( eller 90 grader ) , vinklet og parallel --- vinklede parkering er det mindst vanskelige i forhold til at manøvrere . Gør det godt betyder, at der er en lige stor afstand på plads omkring din bil inden for det markerede parkeringsplads , den forreste kofanger ikke krydser over forreste ende af stedet , og ryggen kofanger ikke hænge ud forbi enderne af . to parallelle linjer
1 .
Kør langsomt ( inching sammen , samtidig med at din fod over bremsen ) , som du nærmer dig vinklede stedet . Placer rullende bilen på mindst 5 til 6 fod ud fra parkeringspladsen . Signal for at angive , at du vil dreje .
2 .
Fortsæt til tommer langs --- hjul lige --- indtil den forreste kofanger af bilen når midten af den plads, du 're parkering i. På det tidspunkt , bremse let --- ikke helt --- til at bremse bilen, mens du drejer hjulet til at angive stedet . Omkring en halv drejning af rattet bør dirigere bilen ind i centrum af stedet --- men nogle biler har løsere eller strammere styring . Til formål at placere din venstre forhjul i midten af rummet som du indtaster det .
3 .
Ret bilen hjulene ud som bilens emhætten meget langsomt passerer hen over midten af parkering plet.
4 .
Kom til en fuldstændig standsning efter den forreste kofanger når front -end af stedet . Sørg for, at bilens hjul er fuldt lige så opbakning , vil være så let som at indtaste . Sæt bilen i parken .

gode råd og advarsler


 • Når du sigter til at parkere til venstre for en midtergangen af parkeringspladser , køre videre til retten til at tillade en bredere styreudslag . Når du sigter til at parkere på højre side af midtergangen , ophold yderligere til venstre når du nærmer dig i rummet.
 • medmindre andet er angivet gade skiltning , vinklet parkering er altid næse-in, hvilket betyder at du skal ud igen til Afslut og bør ikke trække igennem til den modsatte plads .
 • Når vinklen parkering i et parti eller på en travl gade , se for biler bliver klar til at bakke ud af deres rum . Hvis du beslutter dig for at tage et sted , der bliver forlades , ikke bremse pludseligt uden at kigge i bakspejlet først . Vent på stedet ved at signalere til det med din tur signal og sørg for at give chaufføren opbakning ud nok plads til at gøre det . Hvis du skal sikkerhedskopiere til at rumme de spændende bil , så gør det omhyggeligt og tjekke alle spejle og blinde vinkler for andre biler og fodgængere .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan slukke for back- up advarsel på en Ford Taurus
  california bil sikkerhedssele lov
  hvordan man beregner nødvendige kraft til at flytte en bil
  Toyota FJ sne kørsel tips
  hvordan man kan : håndtere en bilulykke ( eller fender bender )
  måder at bekæmpe en fremskyndelse billet
  gas besparelse tips til en Honda Civic
  tænding interlock oplysninger
  Fakta om delebiler
  hvordan man får bedre gas kilometertal ved at køre afslappet