hvorfor har bildæk har revner i dem ?

hvorfor har bildæk har revner i dem ?

Dæk er lavet af gummi og alle gummiprodukter til sidst knæk . Det er bare en naturlig forekomst , der er bundet til at ske over tid . Det betyder ikke, at dækkene er ubrugelige og skal udskiftes . Flere faktorer bidrager til denne proces . I nogle bildæk krakningen begynder tidligere end i andre og mere omfattende

Årsager

Flere ting medføre revnedannelse i bildæk , herunder ultraviolette stråler , syreregn , bilernes udstødning , sure kemikalier og varme . Varme og tryk , vil strække dækkets gummi . Så når dækkene køle ned igen, og gummi samler sammen igen , revner opstår . Når overfladen af gummi bryder ned på grund af miljøfaktorer , er denne reaktion forstørret .

Betydning

Generelt revner i bildæk er relativt ufarlige for deres samlede resultater . Så længe dækket revner forbliver på overfladen af dækket og ikke omfatte substratmateriale , dækkene er sikre at bruge .

Identifikation

Hvis man ser nærmere på de dæk du vil se hårfine revner alle langs overfladen . Du kan identificere dem med et forstørrelsesglas eller ved at køre hånden langs overfladen af gummi . Mange revner afslører sig som dækkets gummi er strakt lidt i den ene retning .

Beliggenhed

De fleste revner er placeret på sidevæggene af dækkene . Denne del af dækket , der faktisk optager en stor del af stress . Under vending, når køretøjets vægt skift , siderne stretch betydeligt . Denne del af dækket er også tyndere end slidbanen afsnittet så tynd som 1 /8 tomme . Dog vil revner trænge mindre end en millimeter i dækket gummi i de fleste tilfælde .

Advarsel

Hvis dækkene revner bliver for dybt de er anledning til bekymring . Generelt er dette kun et problem med meget gamle dæk , eller dæk, der har overdreven udsættelse for sollys . De fleste producenter garantier dækker dæk revnet i op til fire år . Hvis du har mistanke om dine dæk er usikre er det en god ide at have dem professionelt inspiceret af en kvalificeret mekaniker .

Teorier /Spekulation

Dæk revner kan accelereres af andre spørgsmål vedrørende brugen . Hvis en chauffør kører på et fladt dæk , kan denne aktion medføre forvridning af dækkets gummi som kan føre til yderligere revner i gummiet . Mange mennesker føler , at kørsel på dækkene regelmæssigt rent faktisk vil forbedre deres liv, fordi det hjælper den anti -aging produkter ( der er fremstillet i dækket gummi ) arbejde mere effektivt . Over-oppumpning eller under-oppumpning er også betragtes som en årsag til dæk gummi revner .


Relaterede artikler


hvordan man opfører sig , når stoppet af politiet
hvordan man kan drive i en forstad
hvordan man starter en Dodge Ram diesel
hvordan man skal køre en Mini Cooper til den bedste kilometertal
hvordan man kan se, om lygterne var på efter en ulykke
hvordan man undgår trafik point på din kørsel optegnelser
fordelene ved at trafikken skole
hvordan man kan trække en 2007 Honda CR -V
hvordan man kan styrke en bil
hvordan man kan forhindre din egen gadeoptøjer