sikkerhedssele krav til børn

sikkerhedssele krav til børn

Mens de lovmæssige krav til børns passagerernes sikkerhed varierer fra stat til stat-der er ingen national lovgivning-American Academy of Pediatrics ( AAP ) er en førende autoritet om emnet . AAP sæt en række retningslinjer og krav om at sikre, at du er korrekt at bruge alderssvarende barnefastholdelsessystemer at holde børnene sikkert , når de rejser i biler. De arbejder også for at sikre , at forældre og andre pårørende ikke overgangen børn til voksne sikkerhedsseler for tidligt .

alder og vægt Krav

Flere statslige love mandateringsprocedurer barnefastholdelsesanordninger opmærksom på, at det system du bruger , skal være " alderssvarende ". Det er her AAP retningslinjer , citeres ofte af nogle stater , komme i handy . Mens AAP udskyder til de instruktioner , der kommer med barnestole , satte de frem i vid udstrækning fulgt retningslinjerne nødvendigt for at holde dine børn sikkert når du er på farten .

AAP opfordrer forældre til at holde børn sikret i en bagudvendt autostol indtil barnet er mindst 1 år og vejer mindst 20 pounds . Der er to typer af pladser er egnet til spædbørn-spædbarn -only sæder , som passer ind i en base , og har en bærehåndtag , og konvertible bilsæder . Konvertible bilsæder " konvertere " fra bag- til fremadvendt som dit barn vokser . AAP rådgiver holde dit barn i bagudvendende stilling så længe som muligt . Når dit barn når producentens højde -og vægtgrænser at ride bagudvendt , anbefaler AAP skifte til en fremadvendt sæde , der er udstyret med en fem -punkts sele . Du skal bruge denne type af sædet , indtil dit barn vokser fra det , som regel på omkring alderen 4 og ca 40 til 80 pounds . Hver af disse ansøgninger anbringer i bilen med enten sit sikkerhedssele system eller i nyere køretøjer, låsesystem .

selepude Krav

Børn , der vokser fra en fremadvendende sæde med en sele skulle flytte til en booster sæde , ifølge AAP . Dit barn har vokset en fremadvendt sæde , da hun overskrider højde og vægt grænser, som fabrikanten , hendes skuldre kommer over toppen selen slots , eller hendes ører nå toppen af sædet . Autostol virksomheder producerer både høj-back og backless booster sæder . En selepude rejser dit barn op , så en voksen sikkerhedssele vil passe ordentligt . Booster pladser kan kun arbejde med en skulder /lap sikkerhedssele . Når det bruges med en hoftesele alene , er det overkroppen til venstre uhæmmet , hvilket øger risikoen for alvorlige skader eller død i en ulykke .

voksensele Krav

AAP mener ikke børn er klar til at bruge en voksen sikkerhedsseler uden en selepude , indtil de når 57 inches ( 4-mund -9-inches ) høj . Typisk , dette sker i alderen 8 og 12 . Non-profit SafetyBeltSafe U. SA foreslår du tager den " 5-trins test " for at afgøre , om dit barn er klar til en voksen sikkerhedssele. For det første skal dit barn være i stand til at sidde hele vejen tilbage mod bilens sæde . Hans knæ skal bøje komfortabelt på kanten af auto sæde . Skulderselen skal krydse skulder mellem hals og arm . Hofteselen skal være så lavt som muligt , røre lår . Dit barn skal være i stand til at blive siddende i denne position for hele turen . Uanset set- up du gå med , AAP understreger, at børn ride på bagsædet , indtil de er mindst 12 år gammel .


Relaterede artikler


hastighedsoverskridelser billetter oplysninger
hvordan man kan få maksimal mpg
hvordan man kan forhindre din bil bliver stjålet eller brudt ind
om sikkerhedsseler eller sikkerhedsseler
hvordan man opnår en CDL i Ohio
elever tillader begrænsninger i Michigan
hvad er klasser af kørekort ?
hvordan du fjerner den blinde plet i et spejl
hvordan man kan dyrke sikker kørsel på lange ture
suppleant side parkeringsregler i new york