sikkerhedssele sikkerhedstip

sikkerhedssele sikkerhedstip

brug af sikkerhedssele er en af de nemmeste og bedste måder at holde din familie sikker under kørsel eller ridning i bilen . En sikkerhedssele kunne vende muligheden for død i en simpel skade , gemme din familie og venner hjertesorg . Men millioner af amerikanere ikke bære deres sikkerhedssele på grund af den opfattelse, at intet kommer til at ske . Efter flere år med at komme ind og ud af bilen , sætte på en sikkerhedssele , og intet dårligt sker , begynder folk at tro, at de er uovervindelige . Men det tager kun en gang for ikke at sætte på din sikkerhedssele at ende dit liv .

Buckle Børn Sikker

I 2005 blev mere end 1. 400 børn passagerer dræbt i trafikulykker , og mere end halvdelen ikke havde på sikkerhedsseler , ifølge SafeKids. org . Titusinder flere uhæmmet børn blev såret dette år , og hundredtusinder siden da . Din topprioritet i bilen sikkerhed er foldning i dine børn og lære dem at gøre det, hvis de er gamle nok . Hvis dit barn er for kort til en normal sikkerhedssele til at passe sikkert rundt , er det af største vigtighed for dig at købe en sikkerhedssele til justering . Enheden justerer sikkerhedsselen til at passe et barn for gammel til en bil sæde , og har reddet mange liv siden lanceringen.

Undersøg sikkerhedsselen 's Safety

Hvis du har en ældre bil , undersøge niveauet af sikkerhed leveres af din sikkerhedssele og erstatte dem om nødvendigt. Sørg for, at selen sidder stramt over hofterne , ikke maven . Båndet skal også strække sig over skulderen og centrum af dit bryst-aldrig skjules bag din ryg eller under din arm , i henhold til Texas Department of Transportation . Hvis din sikkerhedssele er forældet eller ikke passer disse kriterier , har selen udskiftes .

Undersøg Seat Belt Dele

Hvis nogen af dine sikkerhedssele er flosset eller skåret den mindste beløb , eller hvis din lukkebeslaget er defekt , skal du erstatte det med det samme . Hvis du løber ind i en telefonpæl går 60 miles i timen , kunne tvinge din krop kommer frem , blandet med bilens hastighed , snap en lidt flosset eller klippe sikkerhedssele og /eller defekt spænde i to . Ingen risici bør tages , når der beskæftiger sig med sikkerhedssele , især fordi en funktionel og høj kvalitet sikkerhedssele øger din chance for at overleve i et vrag med 50 procent , ifølge Texas Department of Transportation . Enhver licenseret mekaniker eller forhandler er kvalificeret til at erstatte sikkerhedsseler .


Relaterede artikler


auto inspektionsregler
hvordan tilslutte et kabel dolly
hvordan man undgår skrigende , når din teenager lærer at køre
parkering tegn regler
hvordan man kan øge mpg til en ford
hvordan man skaber en automatisk sikkerheds kit
mobiltelefon sikkerhed på tankstationer
hvordan man passer din bil
dot krav til en CDL
hvordan man praksis lyskryds sikkerhed