2000 toyota RAV 4 sikkerheden

2000 toyota RAV 4 sikkerheden

Toyotas RAV4 er en lille , sport-utility køretøj lanceret af firmaet i 1996 . I 2000 RAV4 har et fuldt uafhængig affjedring . Forbrugerne har mulighed for mellem " permanent engageret " fire-hjulstræk eller forhjulstræk , to eller fire-dørs design og manuel eller standard transmission ( de fleste modeller ) . Blokeringsfri bremser for 2000 Toyota RAV4 er valgfrie , som er kørelys i dagtimerne . Dobbelt airbags er standard . Rapporterede problemer med RAV4 inddrage dem, der er irriterende , og dem , der udgør en sikkerhedsrisiko.

Sikkerhed Tests

Den Insurance Institute for Highway Safety ( IIHS ) udfører sikkerhedstest for køretøjer . I en Frontal Offset Test , tildelt IIHS fra 2000 RAV4 med en " marginal " rating . Den IIHS giver et " G " rating til det gode; en " A "-rating for acceptabel , en " M " rating for marginale og et "P " rating for fattige . Testen blev udført på en model vejer 3,007 pounds med en 2,0 L 4- cylindret motor . Sidekollisioner , blev Tag Styrke og bagtil Crash test ikke udført på 2000-modellen .

hoved /hals -området , den struktur og sikkerhedsbur , og brystet alle modtaget en "A" eller acceptabel rating . Der var et stort hul i ratings for foden området . Højre ben /fod -området fik kun " G " rating , mens venstre ben /fod -området har modtaget de laveste score på " P. " De prøver afslørede chancer for skader i tilfælde af en ulykke var størst i hovedet området , brystet og venstre underben området.

The National Highway Traffic Safety Administration ( NHTSA ) ikke udfører crash eller uskadelighedsforsøg om 2000 RAV4 -modellen .

Brændstof og Gas Tank

To forbrugerne rapporterede problemer med 2000 RAV4 brændstofsystemet eller brændstoftank . Et problem med brændstofindsprøjtningssystemer blev rapporteret den 17. maj 2006, med en kunde , der bor i Douglas , Georgia . På 1 oktober 2001 , rapporterede en forbruger , der bor i Falls Church , Virginia , et problem med låsen på benzintanken lagersystem .

Transmission System

To forbrugerne indgivet rapporter om et potentielt farligt problem med RAV4 's transmission . I 2004 rapporterede en RAV4 ejer i Cortaro , Arizona, manuel gearkasse gled ud af gear og gik i frigear , mens man kører med en hastighed på mellem 50 og 70 miles i timen . Forhandleren var ikke i stand til at identificere kilden til problemet . I 2003 rapporterede en anden forbruger , der bor i Tucson , Arizona , det samme problem . En service bulletin viste Toyota var bekendt med problemet , men fandt det uværdigt for en tilbagekaldelse . Andre klager drejede sig om videregivelse inddrage klirrende lyde og ikke udgør en sikkerhedsrisiko .

airbags og sikkerhedsseler

Til September 1, 2000 , A RAV4 ejer rapporteret et dæk blowout , som forårsagede et tab af kontrol over køretøjet mens de rejser med 75 miles i timen . Selv om crash involverede en rollover og involverede skader , den airbags aldrig indsat .

I marts 2008 en ejer , der bor i Pasadena , Californien , rapporterede , at den forreste sikkerhedsseler afmonteres fra køretøjet , når i forsøg blev gjort at fastgøre det . Samme ejer rapporteret om problemer med justering af sikkerhedssele på forsiden passagersiden .

Hjul

To forbrugerne rapporterede problemer med adskillelse forekommer i hjulet området i 2000 RAV4 . I 2007 noterede sig en rapport revner i hjulet og skilles eger . I 2006 , en anden kompatibel rapporteret brud i svejsesømmene af hjulet og adskillelse af den indre hjulet fra det ydre hjul .

Speed Control

To klager en indgivet i august 2002 ( Chico , Californien ) og en om Jan . 2 , 2010 ( Plainfield , Illinois ) , indebærer problemer med bilens hastighed kontrolsystem . Den første klager erklærede han forsøgte at deaktivere fartpiloten når de rejser på 70 km /h , men køretøjet ikke sinke . Den anden ejer erklærede bilens motor revved op , og køretøjet begyndte at bevæge sig på egen hånd . På det tidspunkt var føreren stoppet ved et lyskryds .


Relaterede artikler


hvordan man åbner døren til en bil uden en nøgle
sikkerhedsseler love of Tennessee
parallel parkering retninger
hvordan man kan tage en domstol - beordrede trafik skoleforløb i Florida
New York State forlygte love
2002 Ford Focus reparere problemer
hvordan man passerer på vejen test
hvordan man får et kørekort i Minnesota
hvordan man lægger din bil til en bevægende lastbil
hvordan man får en Pennsylvania førerbevis