Arkansas statspoliti sikkerhedssele love

Arkansas statspoliti sikkerhedssele love

Sæder bælter ikke blot redde liv , de ofte undgå permanente skader på chauffører og passagerer , der overlever . Brug dem har til tider været svær at sælge , men trafikken Statistikkerne siden midten af 1970'erne gør en overbevisende sag at spænde op . Den amerikanske har nu omkring 75 procent overholdelse sikkerhedssele love . Alligevel er det halter bag sådanne industrialiserede lande som Storbritannien , Tyskland , Sverige og Canada , som har omkring 90 procent opfyldelse .

Seat Belt forordning

Arkansas har vedtaget den primære sikkerhedssele lovgivning , der trådte i kraft juni 30, 2009 . Før den tid kunne staten tropper citere en driver eller passager på forsædet , hvis føreren blev stoppet for en anden overtrædelse , såsom hastighed , manglende udbytte eller kørsel beruset . Samtlige børn under 15 år skal være spændt en barnefastholdelsesanordning i et køretøj .

Barnefastholdelsesanordninger

I en periode på to år mellem 1997 til 1999 blev 93 Arkansas børn , der var ikke iført begrænsninger dræbt på statsveje , der spænder 25 af dem i alderen fra spædbarn til 4 år og 68 mellem 5 og 15 år.
Arkansas lov kræver nu , at alle børn under 15 år skal spændes op i et motorkøretøj . Børn yngre end 6 år eller som vejer mindre end 60 kg. skal være i godkendt sikkerhedsudstyr sæder . Børn under 12 år bør ride på bagsædet .
Der er mange gode autostole , men dem med en fem -punkts sele give barnet snuggest pasform og giver den mest beskyttelse . Front justeringsanordninger gøre det lettere at justere remmen efter barnet er i stolen .

fuldbyrdelse

Nogle stater mener, sikkerhedsseler infractions en Færdselsbøde , der kan resultere i point kørekort , og måske en stigning i forsikringspræmier . Arkansas er i gruppen af stater , der mener, sikkerhedsseler overtrædelser en forseelse , og bøder kan variere fra $ 20 til $ 200. Statspoliti håber at kunne overbevise bilister og passagerer til at bære deres sikkerhedssele og begrænse børn ordentligt gennem en proces af uddannelse . Desuden bruger Arkansas de otte -dages periode omkring Memorial Day for at køre på den eller Ticket -program , en bil sikkerhed initiativ , når sikkerhedsselen håndhæves hårdere .


Relaterede artikler


define SAE
Fakta om iført sikkerhedsseler
hvordan du ændrer vejbaner med indvendig sidespejle
der opfandt den moderne sikkerhedsselen ?
hvordan man skal køre en lastbil eller SUV off - road
hvorfor er de maleri parkeringsplads striber grøn ?
bus sikkerhed for børn
hvordan man kan trække Jeep Grand Cherokee
hvordan man kan komme over gadeoptøjer
dæk kæde information