Californien selepude lov

Californien selepude lov

Staten Californien mandater brugen af alderssvarende barnefastholdelsesanordninger. Californiens køretøj kode betyder , at en selepude , vil blive ansat på et eller andet tidspunkt i dit barns udvikling . Regeringen enheder i hele landet guide forældre og værger for, hvornår en selepude kommer ind i billedet . Da byen Livermore , Californien , noter , børnesæder reducere alvorlig skade i bilulykker med 75 procent i forhold til at bruge en sikkerhedssele i sig selv

California 's Child Restraint lov

Alle bilister i Californien skal sikre børn på en barnefastholdelsesanordning (dvs. en autostol eller selepude ) , indtil barnet er enten 6 år eller 60 pounds . Under ingen omstændigheder kan et barn ride på forsædet af et motorkøretøj med en aktiv passager airbag , hvis barnet er under 1 år eller mindre end 20 pounds eller ridning i en bagudvendt fastholdelsesanordning .

Booster pladser ifølge California Office of Traffic Safety ( OTS ) er egnet for børn , når de når om alder 4 og 40 pounds . Overgang til udelukkende at anvende en voksen sele burde ikke forekomme , indtil dit barn er mindst 4- mund -9-inches høj , noter OTS . En selepude , der er designet til brug med en skulder /hoftesele , rejser et barn op , så sikkerhedsseler passer ham sikkert og forsvarligt .

Undtagelser

Flere undtagelser gælder Californiens barnefastholdelsesanordningen love , herunder en vedrørende booster sæder . Loven fastsætter, at børn under seks år gamle og mindre end 60 pounds , kan ride på forsædet af en bil med et fastholdelsessystem , hvis en tilbageholdenhed system ikke kan installeres korrekt på bagsædet . Californien Highway Patrol ( CHP ) påpeger, at booster sæder skal fungere i samarbejde med en skulder /hoftesele . Hvis bagsædet af bilen kun har hofteseler , men forsædet har skulder /hoftesele sammen, kan du bruge en selepude på forsædet af bilen .

Sanktioner

Californiens barnefastholdelsesanordningen love modtage den højeste rating af "gode " fra Insurance Institute for Highway Safety ( IIHS ) . Dette er til dels på grund af stive bøder , i forhold til andre stater , de udfører . En første overtrædelse bringer en bøde på 100 dollars . Staten opkræver en $ 250 bøde for den anden og alle efterfølgende handlinger . Disse bøder kan fraviges af retten , hvis sagsøgte kan bevise, at han er økonomisk dårligt stillede . I et sådant tilfælde sender retten sagsøgte at et samfund uddannelsesprogram , som giver instruktion vedrørende barnefastholdelsesanordninger .

Booster Seat Sikkerhed

The City of Livermore , Californien-anbragt uden for San Francisco-forklarer , at loven stopper kort for at yde optimal beskyttelse . De hævder , at børn , der er 6 år gammel og mindre end 60 pounds ikke er klar til at bruge en voksen sikkerhedssele . Skulderen del af selen ligger for tæt på halsen , mens hofteselen sidder for tæt på maven , hvilket skaber mulighed for alvorlig skade eller død . De anbefaler at holde dit barn i en selepude , indtil hun er 8 år gammel eller 4- mund -9-inches høj .

Overvejelser

CHP omhandler forskellige scenarier på sin hjemmeside i forhold til at følge Californiens barnefastholdelsesanordningen love . For eksempel , hvis du har tre børn-en er 11 år gammel og vejer 80 pounds , en anden er 4 år gammel og 50 pounds , og sidste barn er 5 måneder gammel og 15 pounds-du kan undre sig over hvordan der skal prioriteres , når de sidder . CHP rådgiver placere det ældste barn på forsædet med en skulder /hoftesele combo , den midterste barn i en selepude med en skulder /hoftesele og barnet i en bagudvendt autostol , som kan være placeret i den midterste del af bagsædet .


Relaterede artikler


sikkerhedsselen & carseat sikkerhed
hvordan vinkel parkere din bil
risiko for mobiltelefoner
selepude love i staten New York
hvordan du udskifter barnestol stropper
hvordan man skal køre efter vitrectomy
hvordan man kan transportmidlet batterier
bilindustrien backup kamera installation
der opfandt vejbump ?
hvad er meningen med instrumentbrættet advarselslamper ?