auto kollisionssikkerhed

auto kollisionssikkerhed

Automotive transport er blevet en værdifuld ressource i det moderne samfund ; biler har gjort vores dag- til-dag liv lettere og åbnet op for mange nye muligheder for rejser og rekreation . Desværre kan de også være meget farligt . Mens der er i øjeblikket ingen måde at garantere , at du ikke vil på et tidspunkt komme ind i en bilulykke , der er ting, du kan tage for at mindske dine chancer og bidrage til at give bedre beskyttelse i tilfælde af, at en bilulykke opstår .

Seat Bælterne

Det er almindeligt kendt, at sikkerhedsseler redder liv , men da nogle mennesker stadig vælger ikke at bruge dem , at oplysningerne altid er værd at gentage . Sikkerhedsseler med skulderstropper er bedre at forebygge skader , og du kan købe kits for at tilføje en skulder rem til den ældre stil bælter , at nogle biler har på bagsædet , der kun går på tværs af skødet . Anbring aldrig skulderstrop under armen eller bag dig , altid holde det strakt over brystet og skulderen

Bil Sæder

Husk på, at der findes forskellige typer af bilsæder baseret på et barns alder , højde og . vægt . Spædbarn bilsæder bør altid placeres på bagsædet , står den bageste del af køretøjet med en sikkerhedssele holde den på plads . Det er aldrig en god idé at sætte et spædbarn på forsædet af en bil , især når der er airbags i nærheden . For småbørn , bør autostol gå i bagsædet og ansigt frem . Når små børn begynder at vokse ud over deres bilsæder , kan du bruge en selepude i stedet . Sørg for, at skødet og skulderstropper passer sikkert rundt både selepude og barnet .

Air Bags

Hvis de anvendes korrekt , airbags redde liv , mens der forårsager meget få negative bivirkninger . Næsten alle airbag dødsfald har medført fra mennesker, der bliver enten uhæmmet eller forkert behersket . Airbags er en værdifuld sikkerhedsfunktion for voksne , men de kan forårsage skader på børn , der er 12 år eller yngre , så det anbefales , at disse børn sidder på bagsædet . For airbags til at give maksimal beskyttelse , bør førerne sidde mindst 10 inches væk fra rattet og holde deres hænder på rattet ved 10-. og 2- urskiven

Træthed

Nej nogensinde planer om at falde i søvn under kørslen , men trætte chauffører kan gøre netop dette , der forårsager alvorlige skader og dødsfald til sig selv og andre bilister omkring dem . Nogle tegn på, at du kan være for træt til at sikkert drive omfatte kontinuerlig gabende , problemer med at holde øjnene åbne og hovedet op , afbrudt tanker , lane drivende , tailgating andre køretøjer og mangler trafikskilte . Mange mennesker vil forsøge at skubbe forbi disse symptomer og holde kørsel , men det er bedre at trække væk fra vejene og finde et sikkert sted at hvile for en stund.

Under indflydelse

Chauffører med en høj blod- alkohol koncentration er meget mere tilbøjelige til at blive involveret i en bilulykke . De relevante risiko for dødsfald for spritbilister i en enkelt trafikulykke er 385 gange større end en person med ingen alkohol i deres system . Ifølge den Insurance Institute for Highway Safety , er risikoen for mandlige bilister 707 gange større . Mens oplysninger om spirituskørsel farer er relativt udbredt , færre mennesker er klar over, at over -the-counter medicin også kan føre til automatisk nedbrud . Læger anbefaler ikke at køre efter at have taget antihistaminer eller allergi medicin --- eller i det mindste køre med stor forsigtighed . Læs altid etiketterne på medicin for at se , om sløvhed er en almindelig bivirkning .


Relaterede artikler


New York State motorkøretøj love
kan jeg køre i skole med min tilladelse ?
statslige sikkerhedssele love for North Carolina
hvordan man lodret parkere en bil
Hvad er en elektronisk bil titel ?
SUV sikkerhedstip
Kan jeg leje en bil med en ny york betinget licens ?
Hvordan kontrollerer jeg min licens i staten Florida ?
hvordan man kan fjerne tuner statisk fra en radio
anvendelser for konvekse spejle