bil spejl krav

bil spejl krav

Standard bil har tre primære spejle : En førersiden spejl , passagersiden spejl og en bakspejl . Formålet med disse spejle er at give en chauffør med passende billede af, hvad der normalt ville være blinde pletter under kørslen . Der er nogle statslige regler på plads, der dikterer , hvilke af disse spejle er nødvendige , og som ikke er , for at give bilister med de nødvendige redskaber til at forblive sikker mens du kører .

Rear View Mirror

I enhver stat , det kræves, at dit køretøj skal have en bakspejl . Dette er den rektangulære spejl, monterer på forruden , til at give dig mulighed for at se bag dig . Du skal være i stand til at se , hvad der foregår bag bilen , og du kan ikke altid se bag dig at gøre det. Kørsel uden bakspejl er en færdselsforseelse , som kan få dig trukket over .

førersiden Mirror

Den førersiden Mirror's giver dig mulighed for at se bag dig og til den side af dig , mens du kører . Det er især vigtigt at have en førersiden spejl , når vognbaneskift eller backup . De fleste stater kræver , at din bil har en velfungerende førersiden spejl . Ikke alene er det juridisk set er nødvendigt at køre med en førersiden spejl , men det er også god mening fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt .

passagersiden Mirror

Den passagersiden spejl er den eneste mirror der ikke er en universel krav. Nogle stater kræver , at du kører med en passager 's side spejl , mens andre ikke gør .

Alle tre spejle er nødvendige for at sikre, at du kan se så meget omkring dig og dit køretøj som muligt . Når du ikke har en passager side spejl , kan du have yderligere blinde pletter , der kan sætte dig og mennesker omkring dig i fare.

Spørg din lokale afdeling af motorkøretøjer til at finde ud af , hvad bilen love i din stat er , hvad angår passagerernes side spejl brug, men ved, at det er sikrest at få alle tre spejle fungerer på alle tidspunkter.


Relaterede artikler


hvordan man kan leje en hummer
hvordan man finder ud fartbøde historie
hvordan man skal køre en manuel transmission bil
hvordan man kan skifte gear på en Goldwing gl1100
måder at forbedre brændstof kilometertal
hvordan man kan øge brændstof kilometertal med kørsel tips
hvordan du beskytter dine øjne , når airbags gå ud i bilen
Ulemperne ved en manuel transmission
hvordan man kan undervise dit barn til at køre en gearstang
fordelene af airbags