bilindustrien backup kamera installation

bilindustrien backup kamera installation

Backup kameraer bruges til at se bag bilen , når du sikkerhedskopierer . De eliminerer den blinde plet direkte bag bilen og kan forhindre accenter , skader og død . I 2007 over fire mennesker blev dræbt og over 260 blev såret hver uge i backup ulykker i henhold til National Highway Traffic Safety Administration som citeret i " The New York Times . " Næsten alle kan installere deres egen backup -kamera , og processen kan opdeles i to dele; installere det trådløse kamera og installere skærmen .

Wireless

Tidligere backup kamera installation krævede en ledning løber fra skærm til et kamera i den bageste del af køretøjet , hvilket gør installation vanskelig . Men da trådløs teknologi bliver nu brugt i backup -kameraer , er installationen meget lettere . En trådløs backup kamera kan købes for mindre end $ 100 og installeret i et par timer . Installationen er forholdsvis enkel og består i at installere kameraet på bageste nummerplade og installere skærmen .

Monitor

Skærmen er fastgjort til instrumentbrættet eller forruden i din bil . Vælg en placering , der ikke vil blokere for visningen af instrumentpanelet eller ude i forruden . Rengør området med en standard vinduespudser . Fjern den beskyttende papir fra bunden af skærmen og holde skærmen til det markerede område . Sæt strømkablet i skærmen og sæt den anden ende i din cigarettænder. Hvis du ønsker at permanent kabelforbundne skærmen til dit køretøj magten , skal du følge de instruktioner , der fulgte med din backup kamera . Selv om dette er sværere , vil det resultere i en mere professionel installation .

Kamera

Kameraet er drevet af bilens baklys og installeres på bunden af din nummerplade ved hjælp af hardware, der fulgte med kameraet . Du bliver nødt til at dirigere strømledningerne fra bunden af din nummerplade til din hale belysningsartikel . Du kan være i stand til at gøre dette uden at bore huller i bagenden af din bil , men hvis du skal bore et hul , beskytte ledninger med en gummiring . Når du har trukket kraften ledning fra kameraet til baglygter området , finde det modsatte lampe ledninger . Det omvendte lampen er det eneste lampe i halen belysningsartikel med en klar linse . Forbind de positive og negative kamera strømledningerne til de positive og negative ledninger går til backup lampen ved hjælp af den medfølgende Scotch-type wire stik .

Operation

Da kameraet er sluttet til baklys , vil det blive aktiveret kun , når du placerer bilen i bakgear. Når kameraet tændes , skærmen vil vågne op og vise udsigten fra bagenden af din bil . Backup kameraer har et bredt felt -of -view , så du skal kunne se nogen , der er bag bilen . Når du bliver akklimatiseret til din backup kameraet bruger det bliver anden karakter .


Relaterede artikler


hvordan du udskifter en tabt køretøj titel i Kansas
hvad er prik nummer på et dæk ?
Hvordan får man flere miles per gallon
hvordan man kan få maksimal mpg
uk trafik parkering love
hvordan man kan varme din bil hurtigt
hvordan man håndterer ekstreme vejrforhold kørsel
hvordan du opgraderer over trafiksikkerheden
minnesota kørsel love
hvordan man kan kontrollere at køre sikkert