colorado selepude lov

colorado selepude lov

I 2003 gennemførte Colorado strengere love om børns passagersikkerhed ( CPS ) . Forvaltes og finansieres af statslige og føderale agenturer , CPS Team Colorado publicizes og giver råd om loven . Den gruppe hævder , at 90 procent af børns sikkerhed pladser, de inspicerer forkert er installeret . Efter loven er blot det første skridt til at holde dit barn sikkert , mens i et motorkøretøj

Child passagersikkerhed lov

Under Colorado lov skal lokomotivføreren sikre, at alle børn er ordentligt sikret før hver tur . Colorado 's barnefastholdelsesanordning love dækker børn i alderen 15 år og yngre . Enkeltpersoner 15 og ældre er omfattet af statens loven om sikkerhedsseler .
Colorado mandater booster sæder på alle børn, der er 4 til 5 år gammel og mindre end 55 inches høj . Børn, der er 6 til 15 eller 55 inches og højere kan udnytte en voksen sikkerhedssele . Forældre og andre omsorgspersoner skal sikre børn i alderen 1 og 3 , der vejer 20 til 40 pounds i en fremadvendt barnestol . Spædbørn under 1 og mindre end 20 pounds skal indtage en bagudvendt babystol . De Insurance Institute for Highway Safety ( IIHS ) satser Colorado barn tilbageholdenhed lov som " god , "dens topplacering .

fuldbyrdelse

CPS Team Colorado bemærker , at bøden for at overtræde statens barnefastholdelsesanordningen lov er et minimum af 58,50 $ . Du kan blive citeret for hvert uhæmmede barn i bilen . Den del af lovgivningen om børnesæder hører ind under sekundær håndhævelse . Chauffører skal stoppes for en anden færdselsforseelse , før de kan få en henvisning til en selepude overtrædelse . Loven gælder for børn der rejser i ikke-kommercielle private og børnepasning centrum- køretøjer.

Betydning

CPS Team Colorado understreger betydningen af korrekt fastholdende børn for at mindske risikoen for skader eller dødsfald i et motorkøretøj crash . Mellem 2003 og 2007 , den gruppe bemærker , at over halvdelen af de 30 4-. til 7- årige , der døde i motorkøretøjer krak var ikke korrekt tilbageholdende i bilsæder , booster sæder eller sikkerhedsseler For alle børn , korrekt fødsel til 14 år , der er involveret i bilulykker i denne periode , mere end 60 procent af de døde var enten ikke bruger eller ikke bruger en fastspændingsudstyr.

Booster Seat Specifikke

Selv om Colorado lov mandater børnesæder , indtil barnet er 6 år eller 55 inches høj , CPS Team Colorado tilbyder forskellige råd . De hævder, det er sikrere at holde et barn i en selepude , indtil han når en højde på 57 inches . Sikkerhedsseler , ifølge CPS Team Colorado , bør kun anvendes , når et barn kan sidde hele vejen tilbage mod bilens sæde , bøje knæene komfortabelt ved slutningen af bilens sæde , blive siddende en hel tur , og når en voksen sæde bælte krydser skulder mellem hals og arm , og hofteselen er så lav som muligt . at komme i kontakt med lårene .

Undtagelser

Colorado tillader visse undtagelser til CPS lovgivning , herunder den selepude bestemmelse . Børn, der rejser i medicinsk nødsituation såvel som dem i erhvervskøretøjer, såsom en skolebus , er fritaget . Hvis et barn er mindst 4 år gamle og mindre end 55 inches høj , og køretøjet ikke har en skulder /lap kombination , kan barnet bruge en hoftesele alene i stedet for en selepude .


Relaterede artikler


motor, der driver tips
hvordan man kan slukke for trækkraft kontrol på en Chevy Camaro
hvordan man får en uforsikret bilist til at betale for en fender bender
hvordan man kan være smart om parkeringsplads sikkerhed
gaver til en bil racer
sikkerhedstip under kørslen
Oklahoma barn sikkerhedssele love
Mississippi State kørsel love
hvordan man skal køre defensivt i ferierne
hvordan man bliver en mere sikker chauffør